JULEGAVETIPS: TIL GUTTEKJÆRESTEN

Endelig! Jeg har fått så mange spørsmål om å lage et slikt innlegg, og siden jeg ble ferdig med første eksamen i dag fikk jeg endelig tid til å sette meg ned å gjøre det. Jeg fikk faktisk fikset en rabattkode til dere også! Jeg har hentet plagg fra forskjellige nettsider denne gangen. Håper dere liker guiden, og at dere finner noe kjæresten blir glad for!

ANNONSE / ADLINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Jeg har de samme tipsene som de tidligere årene. Personlig har jeg aldri kjøpt noen form for bukser eller dresstilbehør til kjæresten min, rett og slett fordi jeg ikke har peiling på det. Hvilken størrelse han har i bukser liksom? Er det vanlig å vite? Hvilken fit han liker? Hvilke dress-sko som passer til dressen? Hell no! Det helt klart enkleste syntes jeg er tilbehør – som lommebøker, skjerf, hansker og solbriller. Jeg har faktisk gitt alt dette til kjæresten min, det var vel det første året, da jeg ville “helgardere” meg og ga litt forskjellig, enkelt tilbehør. Det er lurt hvis du er usikker, for jeg føler det skal mye til for en gutt å ikke like en enkel, sort lommebok i skinn. Ellers har jeg skrevet på sko som vanskelig, men jeg anbefalte de hvite Adidas superstar-skoene til kjæresten min (siden jeg har de selv hehehe), og han kjøpe de og ble veldig fornøyd! Enkle og greie. Nå må det sies at jeg så klart lager disse guidene ut i fra hva jeg personlig syntes er fint, og kjæresten min har vel både jakken, skjorten, genseren og skoene ovenfor. Haha… Men det er veldig enkle og klassiske plagg spør du meg!  Levis Sherpa Trucker-jakken har jeg også selv, og den er jo tidløs.

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 


Haha, girls (and boys), jeg må bare si at det er noe med tskjorten her (nummer 4). Kjæresten min har den også, og han _er_så_digg_ i den. Jeg vet ikke hvorfor, men den sitter så sykt bra og ser liksom sporty men chill ut og ja… Haha, jeg vurderer serr å kjøpe den i alle fargene til han for den er så fin på han. Personlig syntes jeg gutter er like fine i vanlige klær som i fine joggeklær! Btw, hvor kule er ikke de semska Conversene i grønn, og den grønne pilot-jakken? De har jeg seriøst lyst på selv, haha!

Og som alltid har kjæresten min fått sett på innlegget og han sier det er godkjent, haha! 

Rabattkode! 

Junkyard fikset en rabattkode til meg i hui og hast, snille! Den er ANNAIS15 og gjelder helt til 20.desember! Lenge med andre ord! Denne gjelder da så klart begge kjønnene, så enten du vil bruke den på å få julegaven til guttekjæresten litt billigere eller unne deg noe selv får du altså 15% på kjøp over 500,-. Den gjelder ikke salg og kampanjer. LYKKE TIL MED JULEGAVESHOPPING!

21 kommentarer
  1. Tenkte det var sååå cute at du skrev gullekjæresten, så gikk det opp for meg at du bare har vært donkete hahahaah

  2. Åpenbart at jeg ikke var den eneste som synes den hvite adidas skjorten var råfin, siden de bare har den i XL igjen hahaha

  3. Når jeg ser dette får jeg nesten lyst på kjæreste selv som jeg kunne kjøpt fine klær til haha. Har faktisk en teori på hvorfor adidaskjorten er så fin; stripene får skuldrene til å se breiere ut, noe som de fleste jenter synes er attraktivt (i følge forskning). Litt på samme måte som at en smal midje på jenter er attraktivt. Kan også være at skjorten bare ER fin haha.

  4. Guuurl jeg drev og stalka instaen din også kom jeg over emilie sin insta (håper ikke dette er creepy hahaha) men la hvertfall merke til at HUN KAN DANSE ASS! damn for en video!! Også lurte jeg bare på hvor hun danser og om det er jobben hennes eller bare for gøy? :))

  5. neei så kult da! Ja hun var virkelig amazing!
   Jeg har forresten lest bloggen din i flere år nå, men jeg skriver ikke så ofte kommentarer. Men jeg flyttet til trondheim i august for å studere her og jeg har ENDA ikke sett deg! tenkte det kom til å gå typ 2 uker før jeg hvertfall så deg på byen, lov å være litt skuffa eller hahah

  6. Har nettopp bestilt hjem den t-skjorta for å gi i julegave til kjæresten! Takk for tipset, håper han kler den like godt som typen din da 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg