JULEGAVETIPS: BROK HOSE!

  •   

ANNONSE

.. BROK HOSE ..

I dag tenkte jeg å komme med enda et julegavetips til mennene i våre liv! Denne gangen er det en bokser, som jeg selv fikk øynene opp for en liten stund siden da søsteren min introduserte den for meg. Hun jobber nemlig i samme byrå som de som har designet emballasjen på bokseren, så da er det jo litt ekstra gøy å se det endelige resultatet, når jeg har hørt litt om prosessen bak de fra før. De har blant annet vært på Stokkøya (nydelig sted på Fosen) og tatt dødsbra bilder med Lavrans Solli som modell. Må si de har fått til noe veldig kult der!

Så over til selve bokseren! Det er en klassisk, ensfarget bokser som fås i tre farger – sort, hvit og grå. De er veldig lekre og enkle, uten noe flashy logo, crazy mønster og farger, eller bred kant som stikker opp fra buksa, haha… Personlig liker jeg mannen min i en sort plain bokser best, syntes det ser helt klart best ut! Logoen er også diskret, og informasjon om vasking o.l. er trykt rett på plagget i stedet for på lapper som klør og gnager. (Hallo dametruse-produsenter where u at??) Det er perfekt å ha med som en “ekstragave” til de nærmeste, men også som en gave i seg selv. Nå satser jeg fullt ut her på at ingen av gutta jeg kjenner leser denne bloggen (særlig dette innlegget), og kan fortelle at jeg skal gi en til både kjæresten, broren min, svigerbrødre og i bursdagsgave til Alex. Prisen er også OK for en kvalitetsbokser!
 

Processed with VSCO with av4 preset Processed with VSCO with fp8 preset

Processed with VSCO with fp8 preset

HVIT: HER
 

Processed with VSCO with fp8 preset

GRÅ: HER
 

Processed with VSCO with fp8 preset

SORT: HER

Som dere kanskje skjønner på bildene jeg har tatt har jeg forelsket meg i emballasjen as well, den er så lekker og ikke minst deilig å ta på?? Jeg og min ASMR-hjerne får et enormt behov bare for å sitte å ta på emballasjen, haha…! Så en stor takk til Brok Hose som sponset søta med noen julegaver i år, og det var dagens lille julegavetips! Dere finner hjemmesiden til Brok Hose her!

Også har jeg fått en rabattkode å dele med dere hvis noen er keene! Koden annais20 gir dere 20% rabatt ♥

Siste innlegg