VET IKKE JEG

I går blogget jeg ikke. Fordi jeg har absolutt ingenting å blogge om. Det har ikke skjedd en eneste gang på de 10 årene jeg har blogget, men jeg må helt ærlig si at om dagen har jeg nådd nye høyder på lite content i hverdagen. Jeg trener, ellers sitter jeg og løser gamle eksamensoppgaver. I dag var en dårlig dag i the life of Anna. Jeg har kommet meg igjennom alt av pensum og forstår det – men i dag husket jeg ingen. verdens. ting. Og det er akkurat det som er cluet i dette faget – huske formelen du skal bruke. Jeg har bæljet innpå med både RedBull og kaffe i dag, i et desperat forsøk på å holde konsentrasjonen, men til og med det fungerte ikke.

Nå har jeg nettopp tatt en pause med taco og vin med familien, og hadde egentlig tenkt å lese i kveld – men det er nok ingen vits. Kjæresten min har kommet hjem (for godt ♥) og jeg ble bedt på en drink i kveld. Når konsentrasjonen ikke har vært på plass i løpet av hele dagen er det ingen vits i å prøve mer for min del, så da får jeg heller ta det igjen i morgen. Mitt tips, haha. Har du prøvd i 6 timer ++, og du enda ikke kommer in the zone: gi opp for dagen. Det kommer en dag i morgen, bedre å starte på nytt da enn å slite seg ut samtidig som man ikke lærer noe. 
 

Kult bilde ja:)) High class huge Norwegian blogger with extremely high quality on the blog

  1. Kjære Anna <3
   Ta deg denne frikvelden med god samvittighet, det fortjener du!
   Dette kommer du til å få til uansett:)
   Heier på deg!

  2. Bare fokuser på enkeleksamen og gamle eksamensoppgaver, gjorde kun det i makro de siste ukene og klarte meg greit! Det løsner etterhvert, ikke gi opp!

  3. Stå på fine deg! Har selv hatt makro, skjønte ikke en dritt, men bare gjorde gamle eksamensoppgaver helt til plutselig en dag gikk det opp et lys og jeg bare skjønte faget haha! Så mitt tips er gamle eksamensoppgaver, også om det er noe som er uklart sjekk det opp i boken eller søk på YouTube 😊

  4. ååh det er så kjedelig! Jeg sitter selv med en hjemmeeksamen som jeg har en uke på å levere, og det er ALTFOR god tid. jeg har absolutt ingen motivasjon, har så å si tatt juleferie haha, så det er utrolig kjipt.
   Men masse lykke til til deg! Syns du har vært kjempeflink med skolearbeid dette semesteret, du kommer til å klare deg kjempefint!

  5. Lykke til på eksamen! Har selv på mandag, skal bli så godt å ta flyet hjem, det er alt som holder meg gående akkurat nå, når alle andre tar ferie og sender 1000 snaps av hva de gjør!
   <3

  6. Hei Anna! Har du et kamera å anbefale meg for ordinært bruk? Gjerne et litt lite et, ikke et stort speilreflekskamera 🙂 Og vil du si at det er såppas bra at det er verdt det å kjøpe et slikt kamera selv om man har iPhone 7? Eller er ikke forskjellen stor nok til at det blir verdt det å bruke penger på det?
   Setter stor pris på svar! <3

  7. Hei Anna!
   Kan du skrive litt om selve faget makroøkonomi? Vurderer selv å velge dette faget som valgfag på mitt studie til neste semester og lurer litt på hva det går i og hvor vanskelig/krevende det er (har ingen erfaring med økonomifag og er ikke alt for glad i tall). Har inntrykk av at dette er et fag flere sliter med, hva er dine erfaringer?
   Masse lykke til med siste innspurt<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg