COUNTDOWN

Hver eneste gang jeg logger inn her og trykker “post nytt innlegg” tenker jeg: hvorfor _gidder_ jeg. Men jeg har hørt fra flere venner av meg at de stader klikker seg inn på bloggen for å lese hva jeg gjør om dagene, siden jeg ikke ser noe til … noen (bortsett fra familien og studievenninnene mine) om dagen. I dag var jeg ute av huset da! Breaking news! I flere timer! De kaller meg gærn! Jeg har vært og lest, samt gjort oppgaver med mine flinke studievenner, spist tomatsuppe og hygget oss. Deilig med en miljøforandring og ikke minst å sosialisere seg litt. 

Takk for mange tips angående pugging foressten! Det har også vært andre som har spurt meg om tips til lesing i makroøkonomi, og jeg anbefaler absolutt videre å jobbe med tidligere eksamensoppgaver. Det ligger ute eksamensoppgaver siden 210 – altså 14 eksamner, og 420 (;))) spørsmål. Jeg har kommet godt over halvveis nå, og planen er å bli ferdig med absolutt alle innen min egen eksamen.

Beklager at det blir så mye skolesnakk. Både søkt og konkret som det ovenfor, men generelt bare skole-eksamens-lese- snakket må jo være pisse kjedelig for dere som ikke studerer, eller er ferdig med eksamener. Men heldigvis er jeg ferdig på tirsdag, jeg har massevis av nye klær jeg gleder meg til å vise dere – og jeg skal gjøre mye gøy fremover. Så det blir bedre!
 

Processed with VSCO with av4 preset

SETTET FINNER DERE HER / ADLINK
 

Ser settet snart er utsolgt på Nelly – jeg har mitt i to farger nå og det trenger jeg virkelig ikke, så skal selge dette i XS (eller S husker ikke) på blogsnappen. Men hvis noen er ekstra interesserte kan dere sende meg en mail! 

  1. Har du noen gang vurdert å klippe håret kort? typ rett nedenfor kragebenet. Jeg har alltid akkurat som deg hatt kjempelangt hår, men klipte meg faktisk kort for ca. 2 uker siden. Og det er SÅ deilig! Det er akkurat i den lengde at jeg fremdeles får det i hestehale når jeg vil. Det er myye lettere både og stelle og vaske håret!

  2. Hanne: hmm, nei jeg har egentlig ikke vurdert det seriøst noen gang… det hadde nok vært superdigg, men jeg eelsker å ha langt hår, haha <3

  3. Haha jeg vet det her kan virke litt dobbeltmoralsk siden jeg leser bloggen din (og obviously da liker den), men jeg bare tenkte over en ting… Det er litt rart når dere bloggere skriver typ “sorry for kjedelig innhold for tiden, men jeg skal mye gøy fremover (f.eks på julebord med nelly og ut med venninnegjengen), så slapp av, det blir bedre snart”. Bare hmmmm hvorfor skal det være så gøy for leseren at du gjør mye gøy? Det som kan være fint er jo at når du er ferdig med eksamen har du mer tid til å inspirere, ta kule bilder, komme med tips, skrive “dypere” innlegg om ting folk burde tenke over etc. Men å tenke at blogglesere liker at bloggere er så sinnsykt sosiale og travle hele tiden tenker jeg nærmest kan ha motsatt effekt. Altså, man sitter jo stort sett alene på pcen når man klikker seg innpå en blogg liksom, så å lese om at folk har så sykt “kule liv” og gjør mye gøy hele tiden kan jo sikkert få en del folk til å tvert imot føle seg kjedelige og alene? Hva er dine tanker om dette?

  4. Helene: Det der er en bra kommentar med et bra poeng! Jeg tror kanskje du missforsto meg litt, for jeg skal ikke “mye kult” fremover, utenom julefester med venner og familie – “vanlige” ting. Men det betyr at jeg får sminket meg, og vist frem de nye fine klærne mine, og ikke minst – jeg er i sitasjoner der jeg får tatt bilder. For nå sitter jeg med en bok foran meg hele dagen, og jeg har allerede to blogginnlegg med typ samme bilde – fordi det er slik jeg har sittet i 7 dager på rad, haha.. Da mener jeg at “mye gøy” fremover innebærer et annet syn enn den matteboka, liksom. Ikke at jeg skal farte rundt, være på lyx fester, henge med kjendiser og være businessblogger som løper rundt og tjener millioner liksom, hehe. Jeg mente bare at jeg skal få tilbake mitt vanlige liv igjen, og pynte meg, ta bilder og ha litt mer “stemningsinnlegg” igjen – ikke bare “hei jeg sitter enda og leser hade”.

   Jeg vet nemlig at mange her inne leser bloggen min fordi dere liker det hverdagslige, så det kommer jeg aldri til å slutte med. Og jeg liker å blogge hverdagslig! Men akkurat bloggperioden jeg er inne i denne uken med lesing til en vanskelig eksamen – det blir LITT for hverdagslig og uinterrssant for min del, hehe… Hvis du skjønte hva jeg mener?

   Jeg skjønner poenget med å føle seg kjedelig og alene – da særlig når jeg en sjelden gang lever dette “blogglivet”. Men det er noe jeg bare må gjøre, fordi det er en del av livet mitt. Jeg kan ikke la være å blogge om kule og overfladiske ting, samtidig som jeg ikke kan la være å blogge om helt normale og hverdagslige ting. <3

  5. ER SÅ GLAD for at du blogger om eksamen, og det gir meg liv hver gang du sjekker inn her å igjen sier «her sitter jeg enda, for det gjør jeg selv og. Det verste jeg vet i eksamenstida er å lese om julefesten, julebakst, juleshopping osv osv, da blir jeg bare deprimert hahaha….
   Så tusen takk for at du viser oss den kjedelige siden av livet noen ganger, og at vi alle er mennesker med forpliktelser i livet <3 (som det noen ganger virker som at visse ikke bloggere er)

  6. Oda: ååh skjønne! nå ble jeg skikkelig glad, for har følt det har vært snork innhold. men det er jo veldig sant det du sier. <3 takk! og lykke til selv!

  7. Helt enig med kommentaren over! Er så sinnsykt herlig å klikke seg inn og se at noen andre også ikke har fått ferie enda (haha)! Har også min siste eksamen i morgen, så føler vi er sammen om å holde ut de siste dagene.
   Masse lykke til i morgen!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg