LILLE JULAFTEN

  •   

Heeeiiii! Dere, ass. Jeg blir serri rørt av at det går an å ha medfølelse og en sånn empati for noen man leser bloggen til?! DA har man fått til noe rett ass. Jeg tok ikke med kameraet ut i går, siden dere heller syntes jeg skulle slappe av og kose meg, ikke tenke på bloggen. Fy fabian ass, dere er best. 

Så det gjorde jeg! Jeg hadde vippe OG negletime klokken 18.30, så jeg kom meg ikke på byen før i klokken 11. Vi hadde et julebord en gjeng med jenter, så det måtte jeg jo være med på! Jeg skyndte meg hjem og dro på meg min grønne velourkjole, tok i litt dingly ørepynt, sminket meg i hui og hast og dro på byen. Og vet dere, jeg følte meg så fresh i kjolen. Jeg trodde den kom til å bli kjedelig, men guri for en flott sak. Den sitter som et skudd, på akkurat de rette plassene. Love it!

Nå begynner det å strømme Edwinere inn døren her. Det er jo Edwin-jul, som betyr massevis av besøk fra tanter, onkler og søskebarn. SÅ hyggelig! Akkurat nå sitter vi og drikker litt øl og paker peppernøtter – NÅ kan jula komme ass. Håper alle har en helt nydelig lille julaften – så skal jeg prøve å komme innom i morgen og si hei ♥

ADLINKS: KJOLE HER, JEG BRUKTE EN SLIK BH UNDER! 

(ser faktisk den er på tilbud til 279,- nå!)

Siste innlegg