ÅRETS SISTE DAG

Hva er egentlig årets beste dag? Er det 17.mai eller nyttårsaften? Noen stilte meg dette enorme, umulige dilemmaet her om dagen og jeg satt helt fast. Jeg klarer ikke bestemme meg. Og det forklarer jo kanskje at jeg gleder meg veldig til i dag! Haha. Nå skal det sies at det går noe så jææævlig fra fiesta til siesta da, for 1. januar ser jeg nemlig på årets værste dag. Den villeste fyllesyken, samt gårsdagen er historie, forrige år er historie, og disse “nye, blanke arka” skal liksom påbegynnes. Heldigvis reiser jeg til Italia om ikke mange dagene, så slipper jeg å få den downeren jeg alltid får uken etter nyttårsaften.

I kveld skal jeg spise med svigers, før jeg skal møte venna mine for å feire! I år skal vi være på en skybar her i Trondheim, noe som blir veldig deilig med tanke på å slippe byen, taxi og styr. I tillegg har alle venna sjekket inn på hotellrom for natten, så det blir nok veldig gøy, haha. Vi har jo vært på denne skybaren før, nemlig på Alex sin bursdag i fjor – Alex skal også feire bursdag i dag, så hurra for han!

I dag har jeg holdt på å bakt kake! JEPP! Jeg liker jo ikke kaker selv, men jeg har bakt sitron-marengs-kake til middagen i kveld, så fikk mamma til å hjelpe meg med en skikkelig imponerende kake, om jeg skulle sagt det selv. Jeg skal straks hoppe i dusjen før jeg må begynne å pakke til i kveld. I mens får dere et bildedryss fra sist gang vi hadde en aldri så liten partay på samme location i fjor:

Processed with VSCO with a5 preset

*Armhule-utslettens vokter*
 

Processed with VSCO with a5 preset

Hvis jeg skulle beskrives med ett bilde

 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Også skal alle disse nydelighetene være med da! 

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! Vi blogges neste år! 

10 kommentarer

Siste innlegg