UTSLITT

ANNONSE

Hei alle fine! Haha nå kom jeg på en joke jeg sa til kjæresten på flyet, da de viste tidsforskjellene på distansene vi skulle fly. Altså Sveits – Firenze, hvor de kunne fortelle at lokal tid var…. to minutter før. Da sa jeg komiker-aktig nok at jeg skulle starte alle innleggene mine med tidssonen øverst i venstre hjørne, slik man gjør når man blogger fra en annen tidssone. Typ: LOKAL TID: 18:45 (også er klokka 18:43 hjemme liksom hehe gøøøy)

I dag har vært en utmattende dag. Jeg og kjæresten bestemte oss for å komme oss opp tidlig i dag, for så å shoote alt av kampanjen ferdig i dag, for så å ta litt fri resten av turen. Vi klarte det nesten, jeg mangler bare en shoot som får bli i morgen. Men dere kan se for dere stresset med å løpe inn og ut av resturanter for å skrifte antrekk på dass, finne locations, stå i sommerkjoler i 9 grader, for så å skifte klær igjen. Haha, vi har vært veldig flinke i dag, det skal sies – og på leting etter fine locations fikk vi også sett oss mye rundt, og vet hva vi vil oppleve i morgen. 

Jeg har sittet og jobbet i noen timer, etter en deilig lunsj. Vi måtte plutselig feire at kjæresten min fikk så sykt bra på siste eksamen, så da bestilte vi oss like gjerne litt vin til lunsj også. Det gjorde godt etter en lang dag, ass. Nå skal jeg jobbe ferdig her, så blogges vi. I morgen tenker jeg å være flink å ta masse bilder til bloggen, fokuset var som sagt på “oppdraget” i dag, men fikk likevel tatt noen få bilder ♥

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

15 kommentarer

Siste innlegg