NYFORELSKA IGJEN

Herregud for en fin tur det har vært! Jeg har lengtet tilbake til Italia siden vi var der i mai i fjor, jeg og kjæresten. Det er faktisk sist vi var på reise sammen, bare vi to. Det er veldig hyggelig (og jævlig gøy) å reise med andre par også, noe jeg absolutt vil gjøre mer fremover. Men også viktig å ta seg en reise som bare kjærester også! Kjærester og kollegaer, haha. Det var much needed for min del – etter en stressende desember, den obligatoriske nytt år-nye muligheter-deppen, og ikke minst å feire at kjæresten skal flytte hjem igjen. Haha nååå ble det mye kliss her, men er bare så glad og fornøyd, og faktisk litt nyforelska igjen! Å reise helt på starten av det nye året skal jeg begynne med ass!

Speaking of reising, jeg skal ikke akkurat sitte stille fremover. Jeg er ikke hjemme en eneste helg før ute i Februar… Gøy! Travle reisemåneder er dødsspennende, men veldig slitsomt også. Derfor har jeg satt at en halvveis plan fremover for å kompensere i ukedagene slik at jeg ikke blir helt utslitt. 

8 kommentarer
  1. Har hatt lyst til å besøke Roma så lenge jeg kan huske, og du har gitt meg det siste pushet jeg trengte <3 Hadde satt SÅ stor pris på en reiseguide, spesielt med litt praktisk informasjon om transport osv, husker du nevnte du ville lage en - yes pleasee
   Ellers vil jeg bare si at du er Norges beste blogger, stor klem

  2. Åå kan du fortelle mer om planen? Hva gjør du for å ikke bli for sliten i stressende perioder? Trenger tips<3

  3. Dette er så koselig å lese om! åååå. Dere har jo vært kjærester i noen år nå også, så er det ikke en selvfølge å føle på den følelsen lenger. Ta vare på hverandre <3 Gleder meg til å følge med på bryllupsplaner om noen år, haha!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg