ET TRENINGSTIPS

Hei fra en noe stressa Anna! Nok en dag hvor døgnet ikke har nok timer, noe jeg er. så. lei av nå. Neste uke MÅ planlegges bedre for min del, og jeg må lære meg å si nei til ting. Men det er gøy å være opptatt også! I går møttes studiejentene og dunket nedpå med pizza og vin. “Dunke nedpå” var et veldig lite beskrivende ord på det som egentlig var en sykt hyggelig kveld. Pizza og vin har blitt en aldri så liten tradisjon, en jeg setter veldig pris på, haha. Kjæresten hentet meg litt ut på kvelden natta, og gjett hva vi gjorde?! Vi lå over i leiligheten! Jeg hadde stappet baggasjerommet fullt med puter, dyne og laken, så nå er første natt i leiligheten overstått. Det var så latterlig koselig, og jeg gleder meg til enda flere. I morges hadde jeg en vippetime, før jeg måtte rushe i forelesning. I kveld kommer jentene på besøk, samtidig som jeg må prøve å få pakket kofferten til jeg skal ut å reise igjen i morgen. I disse dager er jeg litt sånn assistent søkes, ass. 

ANNONSE: ADLINK


HOPPETAU CASALL, 
HER

Over til overskriften! Jeg har nevnt det litt på bloggen, men jeg har startet med en ny form for trening – hoppetau! Før hadde jeg en god del variert annen cardio i “treningsuka” mi, men de siste månedene har jeg kun hoppet hoppetau og bokset. Jeg skal kjøpe meg egne boksehansker så snart jeg får tid, men i dag fikk jeg mitt eget hoppetau! Jeg har blitt helt forelsket i å hoppe hoppetau – det passer perfekt for meg. Jeg vil jo absolutt ikke bli noe tynnere, noe jeg kan merke jeg blir av å løpe for mye. Hoppetau-hoppingen føler jeg ikke har samme effekt, men gjør meg sterkere og mer sliten i magen, og går mer på det området. Ellers er det jo mye gøyere enn å løpe på mølla. Om dere lurer på hvordan jeg “gjør” det, så hopper jeg nesten før hver treningsøkt. Varmer opp slik, ved å hoppe 100 hopp 3 eller 5 set. Ellers kan jeg ha egne bokse- og hoppetimer, da hopper jeg så lenge jeg orker, før jeg bokser så lenge jeg orker. Da holder jeg gjerne på i 60 minutter, siden jeg syntes det er så gøy! Så nå som jeg har mitt eget hoppetau kan jeg trene litt hjemme også i stressende perioder som dette!
 

Ellers får dere jo 20% på hoppetauet nå siden jeg har en kode på Nelly som gir dere 20% på alt! Dere trykker dere inn her og bruker koden ANNA20 ♥

7 kommentarer
  1. Tips hvis du liker kardio og styrke: HIIT 🙂
   Det å løpe på mølla er jo dørgende kjedelig hahaha hilsen ei som er leiii

  2. Er så ulikt å lese bloggen din for noen år siden, kontra nå. Før var liksom planene dine for dagen og sette på vipper og vaske klær! Men nå stresser du som en gæren! Men du er uansett verdens beste blogger da:)

  3. Hvor lenge varer koden egentlig? Mener å huske at den bare skulle vare til onsdag? Ble litt forvirret. Vurderer å kjøpe hoppetauet 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg