VERDENS DÅRLIGSTE BLOGGHELG

Da var det starten på en ny uke, gitt. Vi kan vel kartlegge ganske så kjapt at helga i Bergen ikke akkurat var noen blogghelg – jeg hadde med speilrefleksen i veska i hele helgen, men tok ikke et eneste bilde. Haha, er det egentlig mulig? Til vanlig går jeg ofte og knipser litt rundt og får i hvert fall noen bilder av noen søte bygg – men ikke det en gang sitter jeg igjen med. Det var først og fremst fordi været var så ufattelig dårlig at jeg ikke orket tanken på å prøve ta noen decent bilder, men også fordi jeg hygget meg sånn med jentene mine.

Det var en helg med hele jentegjengen, god mat (loool jeg spiste thai hele helgen??) og god drikke. Herregud så mange søte lesere jeg møtte i Bergen!?Anyways, i går ettermiddag var det på tide å ture hjem igjen, og jeg rakk flyet med ETT minutt. Dere skjønner jo hvem som blir stoppet i tilfeldig bombe/kruttslam-sjekk (eller hva faen det er) i sikkerhetskontrollen, for så å få bagasjen tilfeldig sjekket for det samme, for så å miste kofferten i gulvet hvor ALT ramler på gulvet. Jentene måtte bare løpe for å rekke flyet, og jeg kom springende ett minutt før gaten stengte. Da jeg kom inn på flyet var det så klart ikke plass til håndbaggasjen min, og den måtte sjekkes inn. Det er den mest lollolloloorama turen jeg har hatt, og det var deilig å komme hjem. 

adlinks: TOPP HER BUKSE HER

 

I dag er det mandag, ja, ingen tvil om det… Energinivået mitt er virkelig på bunn i dag. Vanligvis pleier jeg å være motivert til å gjøre “vanlige” ting etter å vært borte så mye, mens i dag kjenner jeg at søvn og hvile hadde vært det aller beste for meg. Heldigvis er det bare en svipptur til Oslo i helgen, så skal jeg være HJEMME. Det blir fantastisk. Nå må jeg gjøre noen arbeidskrav, lese litt pensum, tømme mailboksen og dra ut av huset for andre ærend. Jeg har heldigvis fri fra forelesninger på mandager, det takker jeg høyere makter for i dag ass. 

20 kommentarer

Siste innlegg