UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor var du ikke på vixen, og kan ikke huske at du noen år har vært der?

Du jeg var ikke invitert, hahaa!! Jeg kan huske å blitt invitert før om årene, men jeg har aldri møtt opp så derfor har de vel sluttet med det, haha. Sånne ting er ikke så veldig min type greie, og jeg hadde aldri reist til Oslo kun for å dra dit, liksom. Det blir litt mye se og bli sett for min del, men det kan for all del være gøy om man drar med rett folk som heller er der for å ha det gøy! 

For eksempel jeg og Erica kunne nok vært på verdens mest overfladiske event eller fest, og hatt det riiiimelig gøyalt bare oss to 

 

Jeg lurte på om du vil anbefale å reise til Island nå, eller vente til sommeren? Hvordan er det med mørketid osv?

Jeg ville absolutt dratt nå. Jeg vil tilbake om sommeren også, men tror nok det er enda mer magisk med snøen. Særlig de varme kildene, kontrasten fra iskald luft og glovarmt vann var helt fantastisk. 

 

Kan du skrive Islandguide? Hvilket hotell sov dere på og hvor bestilte dere? Steder du anbefaler og ting man burde gjøre!

Vi sov på 41 A Townhouse Hotel, og det var faktisk sykt bra! Minnet veldig om Amsterdam, og var veldig fresht og nytt, samt billig. Anbefaler så klart den blå lagune, å spise på Grillmarket å spise, dra på mest mulig utflukter, fest med de lokale – ja bare gjør mest mulig, haha. 

Processed with VSCO with a1 preset

 

Har et spm til ukens spørsmål; har akkurat kjøpt meg lik foundation som deg (luxe liquid foundation) og leste desverre ikke ordentlig på den før jeg mottok den.. Stemmer det at en skal unngå sol, samt kun vaske av med vann ol.? Hva er greia med dette diamant-pudder/støvet? Står også en skal ta påføre på nytt hver andre time?

Oi WHAT. Må man unngå sol og vaske det av med vann?! Det har jeg ikke gjort, haha…. Jeg påfører også bare èn gang om dagen, haha… Så det har gått fint for meg altså. Jeg påfører kun om morgenen, er i sola, og fjerner med sminkeserviett. Det som er litt irri med den er det diamant-støvet i den, for om man får regn på seg, eller gråter innen 1-2 timer etter påføring kommer det hvite striper/prikker. Men er vel det som gjør den lyxig da
 

 

Så på snapchat at du var ute i Bergen i går! Hvilke utested var du på og syns du det var bra?

Vi var ute to dager, da var vi på Parken og dagen etterpå på Kok. Sistnevnte var helt klart best, jeg eeeelsket viben der og det er veldig typisk meg. Masse nydelig hip hop, både gammel og ny. 

 

Hvor er jakka du la ut på insta fra? Den kamuflasjefarga

Den er fra Samsøe Samsøe, her ♥

Har du gjort noe med brynene? de virker tykkere (sykt pene!!!)

Søta da! Jeg har egentlig ikke det altså. Jeg bruker denne på bryna som vanlig, det har jeg gjort i flere år. Bruker noen ganger en fra BDB også, når jeg vil ha litt mer “unaturlige” bryn (haha), men som oftest går jeg for den naturlige looken.

Kunne du ha nevnt shampoen du bruker & sminkeproduktene du bruker i hverdagen? 

Oi, merker det er lenge siden jeg har snakket om sminke på bloggen! Det må jeg absolutt bli bedre til. Shampo og balsam varierer mye, når bruker jeg de rosa fra Sunsilk bare. Noen ganger blåshampo fra Fudge ♥ Sminkeproduktene mine er egentlig de samme som alltid, brynspennen nevnt ovenfor, foundation fra GloMinerals LUXE. Det er mine to must haves når det kommer til sminke!

 

Valentines Day nærmer seg jo, hvilke planer har du og kjæresten?

Spør du meg så spør jeg deg! Jeg har prøvd å invitere meg selv på middag, vi får se hvordan det går, haha. Har egentlig ikke noe veeeldig stort fuzz rundt den dagen, så ♥

 

Hi Anna! You look so tanned, wat kind of tanningproducts do you use?:) Thankyou!

Thank you! I use the St. Tropez mousse

Processed with VSCO with acg preset

Halla balla! Du går BI, if im right yes? Jeg vurderer nemlig å begynne der selv, meen er litt skeptisk til matten der. Var ikke verdens beste i matte på vgs, fulgte ikke med hele tiden. Er det SUPERVANSKELIG? Får man det til hvis man er på alle forelesninger osv? Hvordan klarer du deg?

Hallaisen ballaisen! Yes you are right! Matten på BI er langt i fra supervanskelig. Nå regner jeg med du ikke skal gå økonomi (wild guess), men det av matte jeg har hatt har vært veldig overkommelig. Nå skal det sies at jeg alltid har vært ganske god i matte (en Edwin-greie tydeligvis), så jeg trenger ikke jobbe ræva av meg for å få det til. Men jobber du mye med det så skal du 100% sikkert klare å i hvertfall stå, selv om du ikke har de beste forutsetningene ♥ Jeg ville anbefalt å dra i alle forelesninger, men det gjelder alle fag. 

 

Hvor er slangeøredoblene på Snap fra?

Du de er fra Nelly, men de er utsolgt! Husker ikke merket heller dessverre 🙁

Processed with VSCO with hb2 preset

17 kommentarer
  1. Vi trenger å få se leiligheten eller å få være med på oppussingen!! Gjerne en vlog, det ville være supergøy. Og et innlegg om hudpleie og sminke ville vært spennende. Digger deg – enkelt og greit en av få bloggere med vett

  2. Gøy med ukens spørsmål-innlegg!! Noe jeg alltid har lurt på, men glemmer å spørre om: hvor mange følgere har du på snap?🌸

  3. Hvordan fikk du råd til å kjøpe egen leilighet? Hvor mye kostet leiligheten og hvor mye egenkapital hadde du? Hvor lenge hadde du spart? Fikk du hjelp av foreldre/besteforeldre?
   Selv prøver jeg å spare opp men går så sykt tregt hah. Er bare 18 enda men tviler på at jeg kommer til å få inntekt nok til å kjøpe eget når jeg er like gammel som deg, du er heldig som har den muligheten! 🙂

  4. Heii, elsker feeden din på Instagram. Kan du lage et innlegg der du viser hvordan du redigerer bildene dine?

  5. Jeg elsker bloggen din, herregud du er så flink og jeg ler meg ofte skakk av det du skriver.
   Det jeg lurer på til neste ukens spørsmål er følgende: Har du tenkt å bygge videre på bachelorgraden din med en master? (Er det sånn det funker egentlig haha). Hva er det du ser for deg videre, og hva slags yrkestittel ser du for deg?
   Jeg vurderer sterkt å studere økonomi, og vurderer da å bli siviløkonom. Er dette et “gøy” studie, slik du opplever det? Jeg vil jo kose meg med fagene, liksom, så langt det går. Og har forstått at man kan bli økonom på BI, NHH eller ved å studere på universitet? Hvorfor valgte du BI fremfor de andre alternativene, og trives du med valget?
   Det ble litt flere spørsmål enn planlagt, men vil så gjerne ha dine svar på dette da du virker så chill samtidig arbeidsvillig og reflektert at jeg tror du kan svare bedre på dette enn alle kvinneguide postene jeg har googlet meg opp på, hehe.
   Elsker bloggen din!!! Seriøst stå på

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg