TRAVEL VALENTINES DAY

ANNONSE: ADLINKS


TSHIRT LEVIS, 
HER

BUKSE LEVIS, HER

SKO NELLY, HER

 

Hei?? Det rakner for Annais ass, glemte å blogge IGJEN i går?? Eller, jeg fikk rett og slett ikke tid – og som dere vet er jeg litt motstander av at en liten skit som meg som har blogging som fulltidsjobb må klare å produsere et innlegg om dagen. Men dagen var stappfull, med forelesning, oppussing OG… noe spennende! Jeg var på et møte med Erica, vi holder på med noe gøy – så sånn sett brukte jeg jo dagen på jobb i går også, hehheee….

Fortsettelse følger lengre ned i innlegget, for dere som tenkte dere skulle drite i å bla ned resten av bildene!!!!!
 

Akkurat nå sitter jeg og blogger (no shaaiiittt), mens jeg har pause mellom forelesninger her på BI. I dag er skikkelig langdag, og jeg har allerede vært oppe i alt for mange timer. Det satt langt inne å dra seg ut av senga i morges, men heldigvis har jeg en venninne som sitter på med meg til skolen, som gjør at jeg faktisk må stå opp. Nå angrer dere ikke på å ha bladd ned i innlegget eller??? Dere er glad dere fikk med dere denne infoen???

Neida, jeg har faktisk litt nice info til dere – siden det er alle hjertens dag i dag, er det 20% på alt på Nelly. Dere finner tilbudet HER, og det varer kun ut i dag!! Det gjelder også Levis, så hele outfiten min får dere altså rabatt på ♥ Levisbuksen er den samme jeg har i alle andre farger, den er min FAVV og sitter helt fantastisk. Anbefales! 

11 kommentarer

Siste innlegg