DRITE-SEG-UT-DAGEN


ANNONSE: ADLINKS

JAKKE SAMSØE SAMSØE, HER

BUKSE LEVIS

SKO NELLY, HER

 

Før jeg glemmer det – det blir ingen oppsummering av forrige uke. Først og fremst fordi jeg ikke hadde skrevet et. eneste. notat fra forrige uke, og siden jeg ikke husker en. dritt. fra hva jeg gjorde forrige uke orker jeg heller ikke sitte å slite for å komme på ting. Men for å si det sånn da, så blir det nok en oppsummering av denne uken. For bare i dag har vært en eneste stor sekvens av drite seg loddrett ut. Jeg har ikke hatt noen forelesninger i dag, som har gitt meg tid til å kjøre byen rundt å fikse ting til Sri Lanka, samt siste del av oppussingen. Jeg har klart å drite meg ut / si noe jævlig dumt på hver eneste plass jeg har vært, så en hei dundranes dag for blog-content med andre ord. 

Ovenfor ser dere dagens outfit! ELSKER denne jakken, og eeeendelig er den min. Har ønsket meg den lenge, og ble så happy da den kom i posten. Vet mange har lurt, og jeg har min i XS, den er ganske stor i størrelsen nemlig ♥ Nå er jeg egentlig bare hjemom og blogger, før jeg skal på IKEA. Jeg har fått armen sprøytet full av vaksiner, så spørs om jeg får til å bære alt pikkpakket jeg har tenkt å kjøpe. Snakkes!

7 kommentarer
  1. ser at 2 stk har spurt før meg men bare for å være ekstra irriterende så spør jeg og, hvor er den fine genseren fra? :*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg