HASTEPAKKING

ANNONSE: ADLINK

Processed with VSCO with a6 preset

Akkurat nå springer jeg rundt i huset og pakker, haha. Da ble det tur likevel, gitt! For min del hadde jeg egentlig innstilt meg 50/50 på tur eller ikke, for det viktigste er jo at søta mi Badern føler seg tipp topp. Og da jeg våknet med melding om at det blir tur, var det bare å hive seg rundt og pakke før jeg reiser i kveld, haha. Finne frem solkrem, bikinis og shorts – jaaa takk! Så dere kan se for dere at det er litt kaos her. I tillegg skal jeg i leiligheten med noen møbler, ut å handle gardiner og henge med familien min før jeg stikker. Jeg hater jo egentlig å fly, men kjenner det nesten blir litt delig å bare sitte i ro i ti tusen timer nå, kun med bøker, lydbok, podcaster og pensum. Men bare nesten! Haha. Blir bra å roe litt ned nå tenker jeg. 

 

Processed with VSCO with a6 preset


WEEKENDBAG MALENE BIRGER, HER

Se på min nye weekendbag! Dere vet jo meg og reiseutstyr, og jeg er obsessed med Malene Birger sitt. Alt reiseutstyret mitt er jo derfra, alt fra gigantiske bagger, vesker, toalettmapper, passholder og trillekofferter. Nå har jeg en ny i samlingen som passer perfekt til weekends, eller lange fly, hihi… Elsker at mønsteret og fargene er litt mer “tonet ned” og litt annerledes fra mønsteret alle andre har. Litt Gucci vibes! Men nå må jeg hive meg rundt, for nå er det en aldri så liten bytur på planen! 

Processed with VSCO with a6 preset

5 kommentarer
  1. Hei! Synes at du stadig vekk skriver at du leser pensum og driver med skolearbeid, og lurer derfor på hvordan du leser? Er selv førsteårsstudent og har aldri trengt å lest så mye for å få gode karakterer, men som student må jeg selvfølgelig lese litt mer. Synes bare det er vanskelig å lese noe skikkelig slik at jeg husker det, uten at det tar hele dagen å lese et kapittel liksom. Så jeg lurer på hvordan du leser for å få med deg ting, hvor lang tid bruker du på et kapittel, og husker du det du har lest når du er ferdig?
   Jeg klarer fint å jobbe med oppgaver, men har aldri vært flink til å lese hverken skjønnlitteratur eller pensum. Kan bruke en halv dag på å komme meg gjennom et kapittel på 30 sider uten å ha fått med meg så mye, og det er liiitt krise hahah

  2. Maja: når jeg skriver at jeg leser er det som oftest at jeg gjør arbeidskrav eller skriver andre typer oppgaver. i forrige semester leste jeg en god del, men det har jeg ikke gjort nå – ikke BARE lese, liksom. nå leser jeg det jeg trenger å lese for å få gjort et arbeidskrav eller en oppgave!:)

  3. Kan denne vesken brukes som håndbagasje?? Vet at du tidligere har skrevet at den andre weekendbagen du har ikke kan brukes til det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg