VI SKAL LAGE PODCAST!

Boooo ya, dere hørte rett – jeg og Erica skal lage podcast! Jeg har gledet meg sånn til å fortelle dere det, haha! Vi begynte vel å snakke om det en stund før jul, og etter litt tid til å tenke har vi bestemt oss for å gønne på. Begge er jo to travle piker så det har tatt litt tid, og det vil nok ta en liten stund til før første episode er ute. Vi gleder oss noe SJUKT til dette her, og siden vi to aldri får realityshowet vi fortjener, gønner vi heller en podcast, slik at dere skal bli enda bedre kjent med oss. 
 

Men vi trenger hjelp fra dere! 

Men vi tenkte uansett å oute nyheten, for vi trenger nemlig deres hjelp! Podcasten kommer nok til å bli et aldri så lite skitshow med forskjellige innslag, og et av dem, i første episode, er en kjapp introduksjon. Så om noen vil være med å starte i gang podden, gjerne send oss spørsmål på [email protected] (JA jeg måtte lage en mail nå i all hast hahaha). Send spørsmål om og til meg – marker mailen med “Til Anna”. Send spørsmål om og til Erica, og marked mailen med “Til Erica”. Enkelt!

Ellers tenker vi å belage podden på mye innspill fra dere, så GJERNE send mails med andre spørsmåls, problemstillinger eller tema dere ønsker skal taes opp, til samme mail. ♥ ♥ ♥ Dette blir gøy!

50 kommentarer

Siste innlegg