HEI FRA SRI LANKA!

ANNONSE: REISE I SAMARBEID MED LAPOINT

Hei fra Sri Lanka! Jeg har vel strengt talt ikke blogget herfra enda? Kanskje ikke så rart, i og med at vi hadde tidenes lengste reise, og gårsdagen måtte jeg jo annonsere de gode nyhetene. SÅ gøy med så mye respons på podcasten, vet at jeg og Erica begge blir stoked av det!

Anyways – På søndag morgen reiste jeg og Andrea fra Oslo, og i går morges var vi fremme på Sri Lanka. Selv om reisen endte opp med å ta nesten et døgn gjorde deg meg ingenting – flyene var så store og fine, reisepartneren midt i blinken – pluss at reisen kunne vært ti ganger lengre, for alt ble verdt det da vi kom frem hit. Vi sjekket inn på Lapoint sin surfcamp og fikk tildelt et helt nydelig rom med utsikt mot havet. I morges hadde vi første surfetime, og både jeg og Andrea startet på level 1 surfekurs. Rett og slett for å få frisket opp det basice, noe jeg tror var ganske så lurt. Sist jeg surfet var jo i Portugal for 2-3 år siden, så mye var glemt, men samtidig kjente jeg på kroppen at jeg hadde det litt “i meg” enda. Det gikk kjempebra, og bølgene her er helt fantastiske å surfe på. Senere i uken spørs det bare om vi bytter over til level 2 surfekurs! Beklager at det har vært så stille fra meg, men i går var jeg super jet-lagged og ikke helt meg sjæl, men fra nå av skal jeg prøve å få oppdatert dere masse på Snap i hvertfall, og daglig her inne også. 
 

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

– Litt av den nydelige hagen –

 

Processed with VSCO with hb1 preset

– EEHH kan vi ta noen sekunder for rommet vårt –

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hver dag velger vi fra en meny hva vi vil spise til lunsj, og når vi vil ha det servert. Det er så lux life her nede at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg *gråter av  glede*

Tusen takk Lapoint, for at dere lar meg dra hit. Jeg er så takknemlig! ♥

11 kommentarer

Siste innlegg