MOTORSTOPP MIDT I REGNSKOGEN

ANNONSE / ADLINKS


JAKKE IVYREVEL, 
HER

TOPP NELLY, HER

SKJØRT IVYREVEL, HER

SMYKKE TOPSHOP
 

Herregud for en dag det har vært! For å ikke gjøre dette alt for langt – i dag skulle vi til regnskogen, og vi ble hentet i morges for å kjøre rundt 3 timer dit. Hva tror dere skjer midt oppi regnskogen, langt borte fra alt? Bilen blir ødelagt! Dere kan tro det var ei som ble veeeeldig nervøs da, men etter mye venting og litt styr kom vi oss endelig hjem igjen. Så det ble ingen regnskogsafari på oss, men vi fikk i hvert fall sett (og kjørt rundt i) regnskogen. Helt random fact her nå, men visste dere at nesten all te i verden kommer fra Sri Lanka?? Altså da jeg ble fortalt det ble jeg helt mind blown, for det visste jeg absolutt ikke, haha. 

Anyways, over er noen bilder fra i går ♥ Fikk så lyst å ta på meg noen av de finere klærne jeg har med og ta noen fine bilder til dere! Nå skal det sies at skinnjakken ble litt varm i 30 grader (derfor den henger så sykt lol), men jeg gleder meg til å bruke den når jeg er hjemme i Norge igjen. Ok, kanskje ikke med en gang jeg er hjemme i Norge igjen? Har hørt noe om sjukt masse snø??


Ellers fikk jeg dele ut en rabattkode til dere også, om dere har lyst på noen goodies! Rabattkoden ANNAIS20 gir dere 20% på absolutt alt på
Ivyrevel, enjoy ♥

14 kommentarer

Siste innlegg