BACK TO REAL LIFE

ANNONSE: SPONSET KJOLE

CO-ORD SISTERS THE LABEL

Hei og god…. dag? Denne tidsforskjellen og blogginga går ikke helt hånd i hanske, i og med at mobilen min er på lokal tid, og maccen min enda er stuck i norsk tid, haha. Så når jeg skriver dette er klokken 04.33 hos dere, men regner med det blir forhåndspostet. LOL hvorfor skriver jeg sånne ting, det er jo virkelig ingen som bryr seg om det bortsett fra meg haha ://

Jeg sitter ved frokostbordet og blogger nå, og tar til meg alt av de siste solstrålene jeg kan få. I dag skal vi dra, boohooo. Jeg vil virkelig ikke dra, og hadde det ikke vært at jeg hadde et fullt liv jeg må tilbake til hadde jeg booket en uke til. Men jeg har en skole jeg må komme meg på, og en leilighet som må pusses opp. Men når jeg er ferdig med leiligheten spørs det om jeg blir nødt å sette meg ned å se på enda en reise til varmere strøk før sommeren kommer, for det trengte jeg, haha ♥ Vi blogges i Norge!

9 kommentarer
  1. Åååh, har ikke hatt tid til å kommentere innleggene dine den siste tiden, men gud hvor deilig du har hatt det! Skjønner godt at du ikke ville hjem til den kalde hverdag<'3 Lykketil med opppussinga :Dq Jeg bare lurte på en ting, om du kunne ha svart på ukens spørsmål i en video istedet for skriftlig en gang? Er så lenge siden du har postet videoer. (Selvsagt når du er ferdig med pausen din fra youtube) (imellomtiden får jeg kose meg med denne goobiten her, haha https://www.youtube.com/watch?v=XLB9FiZZvp8)

  2. Heiii, Anna!! Jeg misunner livet ditt selv om det er hektisk ass.. Jeg har et sterkt ønske at du laget et kult innlegg om hva som er på innsiden av iphonen din 🙂 Du er så up2date, er rå kul oh strukturert. Håper du kan gjøre dette! Jeg har lest tidligere at det er fler som ønsker seg dette <3 Jeg har selv en ny iphone 8 plus som trenger inspo
   Klem B

  3. Hvilken sang hørte du på når du ikke viste at musikken ble med på snappen din tidligere idag? når du filmet trafikken.. i need to know!!

  4. Johanne: SØTA! tusen takk! det blir nok etter youtubepausen ja, hehe <3

   HAHA jeg ELSKER den sangen der!!!!! spiller den av titt og ofte <33

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg