LOK.COM

ANNONSE: ADLINK

TOPP NELLY, HER

SHORTS LEVIS

 

Fyyyy søren det er kaldt ute! Da jeg slumret alarmen i morges kunne jeg se at temperaturen var på nesten -20 grader, og den er vel enda kaldere andre steder i landet? Da passet det å dele noen av de siste bildene fra Sri Lanka med dere, haha ♥ Hva jeg hadde gjort for å sitte på den stranden med føttene i sand med solnedgangen bak meg?? MYE! Faktisk begynte jeg og studievennene mine å titte på billetter til Grænca i timen i dag, så spørs om søta må komme seg vekk til varmere strøk, og det kjapt som fanken!

Ellers, i går dere. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte en gang, haaha. Etter en reise på 26 (!!!) timer til sammen, kunne jeg gå av flybussen i Trondheim og være hjemme. Jeg går ut av flybussen, og stiller meg foran bagasjeluken mens jeg venter på at sjåføren skal åpne, men NEIda han kjører bare rolig avgårde. Jeg må ha sett ut som et jækla spørsmålstegn der jeg sto, haha. Jeg kom meg hjem, hoppet i dusjen, vasket av saltvannet fra kroppen, satt meg i bilen, og kjørte på skolen. PÅ SKOLEN. Jeg hadde en forelesning nemlig, og jeg følte meg pigg nok til å dra. Vel, jeg hadde sovet noen knappe timer på reisen og var ikke pigg nok. Etter en knapp stund på skolen bestemte jeg meg for å dra hjem å sove, lurt nok. HVA tror dere jeg gjør i stedet? På veg hjem kjører jeg forbi en maleforetning, hvor jeg kjøper grønnmaling til leiligheten. Wait for it – jeg har ikke tenkt å male noe i leiligheten grønt. Men jetlagged-meg mente det var en jævlig god ide, og nå ser det ut som den ene veggen i leiligheten blir grønn i stedet for grå, haha. Ellers dro jeg på IKEA for å kjøpe hyller til kjøkkenet, der mistet jeg den ene linsen, og dermed også dybdesynet mitt, som endte i at jeg bare måtte dra hjem. OM det ble en tidlig kveld på denne frøkena?????? (jeg fikk hentet kofferten min senere den dagen btw)

Takk. for. meg. Nå sitter jeg og planlegger resten av uken, og kalenderen er så full nå at det ikke er plass til et eneste punktum på morgendagens side. Jeg skal egentlig å trene nå før jeg skal ned å fortsette i leiligheten, mens arbeidskravene bare hoper seg opp. Damn alle disse dagorna, inte visste jag at dom var selve laivet

12 kommentarer

Siste innlegg