5 TING Å GJØRE I FIRENZE

ANNONSE I SAMARBEID MED CREAM

Hei babes! Nå er det jo to måneder siden jeg var i Firenze, og her kommer en liiiitt (..!!) forsinket Firenze-guide, haha. Enjoy!
 

1. SE SANTA MARIA DEL FIORE:

Denne fantastiske, storslagne bygningen er det nesten ikke mulig å gå glipp av når en er i Firenze. Man kan se det store spiret fra nesten over alt i byen, og hvis man utforsker Firenzes sentrum vil en nok gå forbi denne katedralen uansett. Så. fantastisk. nydelig. Jeg vil faktisk gå så langt som å si at den er finere enn Peterskirken, men da bare på utsiden. En kirke med farger liksom, så utrolig fint!

 

2. GÅ OVER PONTE VECCHIO-BROEN:

Processed with VSCO with hb2 preset

KJOLE FRA CREAM

Denne broen hadde faktisk kjæresten min hørt om, og det var han som tok meg med dit. Det er en bro som går over elven Arno, i gjennom byen. Hele broen består av gullsmeder, og når en går over glitrer det av gull fra alle sider. Veldig søtt og spesielt!

3. GÅ INN I BASILICA DI SANTA CROCE, OG SE PÅ GRAVEN TIL MICHELANGELO:

Jeg må ta med enda en kirke, jeg altså. Denne minner litt om Peterskirken på innsiden, bare ikke like stor og ikke like storslagen. Hovedgrunnen til at vi dro hit var for å se på graven til Michelangelo. Da vi var der fant vi også ut at Galileo Galilei også lå gravlagt her! Utrolig spennende, og som jeg nevnte i et tidligere blogginnlegg var det en kirke med uteområde som minnet sinnsykt om Kings Landing, hehe!

4. SPISE LUNSJ PÅ GOLDEN VIEW OPEN BAR:

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Denne restauranten ligger i ene enden av Ponte Vecchio-broen, og har den flotteste utsikten. Vi var så heldig å få bord rett ved vinduet, og jeg hadde utsikt mot broen, mens kjæresten hadde utsikt ut mot elven som strakte seg bortover. Så latterlig fin utsikt, samtidig som de hadde kjempegod pizza til grei pris!

 

5. GÅ OPP TIL PIAZZA MICHELANGELO OG SE PÅ PANORAMA-UTSIKTEN:

Processed with VSCO with hb2 preset

Dette anbefalte de på hotellet oss å gjøre, og jeg er så glad vi bestemte oss for å ta turen! Vi fikk egentlig tips om å ta bussen dit, men vi valgte å gå. Det var absolutt ikke langt fra selve sentrum, og var en kjempefin gåtur med fine ting og se. Så anbefaler absolutt og gå! Man kommer opp i høyden og får utsikt over nesten hele byen. 

6 kommentarer
  1. Jeg bare lurer på en ting, når du er borte fra skolen en uke sånn som nå i Sri Lanka. Hvordan klarer du ta igjen så mye skolearbeid? Går det samme som deg men merker det er så syyykt mye pensum i f.eks. Organisasjon og ledelse, at når en uke er gått henger jeg så langt bak. Virker på deg som det var lett som ingenting å ta igjen alt det tapte. Med så mye ellers i hverdagen, hvordan får du gått gjennom alt pensum. Bare leser du eller skriver du notater underveis, opplever det tar så syykt lang tid med SÅ mye pensum, haha.
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg