PIZZA & PARMA-SNAKK

ANNONSE: SPONSET MIDDAG

Hei alle sammen, og god onsdag! Det føles lenge siden jeg har satt meg ned og blogget, og det er det vel egentlig også. Altså om det løse og ledige, hverdagslige rosablogg-driten jeg har holdt på med i 10 år. Haha, noen ganger får jeg sånne kicks av hvor sjukt det egentlig er å sitte å skrive om seg selv om dagen sin, og at en har holdt på med det i ti år. 2018, ass. (og 2008 tydligvis)

Jeg tenkte jeg skulle dele litt om uken min! På mandag hadde jeg nemlig en date med mamma og pappa som jeg hadde gledet meg masse til! Jeg ble invitert på middag på Olivia Solsiden, hvor jeg skulle få prøve masse italiensk mat – men særlig Prosciutto di Parma. Høres kanskje kjent ut – vel, det er fordi det er verdens mest berømte skinke, og ikke uten grunn. Fy søren så deilig! 100% naturlig, og alt av skinken lagres minst 12 måneder. Vi fikk servert Prosciutto di Parma både til forrett med mozarella, oliven, brød og annet digg – men ikke minst på pizza. Det er vel noe jeg ikke trenger å fortelle særlig mer om – for pizza og parma er en well known, never ending love story – og det tror jeg kanskje dere har fått med dere, haha… Ellers var det veldig hyggelig å kunne ta med meg mammaen og pappaen min ut å spise på en helt vanlig mandag, med både bobler og rødvin i glasset. Mer sånt! 
 

Nå skal jeg trene for første gang denne uken. Det har vært mye å tenke på, jeg har ikke fått sovet om nettene, og trening har mildt sagt blitt nedprioritert. Men nå kjenner jeg at jeg er litt tilbake til meg selv og hverdagen. Jeg må si jeg gruer meg litt, for etter jeg begynte på BI har jeg ikke trent på kveldstid en. eneste. gang. Kun på dagen! Og jeg må si det føles som et ekstra ork når klokka begynner å nærme seg 8, ass… Jaja, let’s do this!

12 kommentarer
  1. Må bare fortelle noe helt random her, men det var så weird at du må få høre det.
   Sovna på sofaen etter jobb, å drømte så sykt! Drømte at jeg var på ferie i trheim å møtte deg på 7eleven, jeg hadde nettopp vært på middag med noen venner så var stappmett. Men du tvingte meg til å spise panini med salami uansett, du bare høvla nedpå med panini å når jeg våknet var jeg faktisk så mett at jeg følte jeg hadde spist. Haha.. husker du hadde en panini periode for lenge siden, så sikkert det minnet som dukket opp i drømmen 😂

  2. Anna! Så på snap at du ville slutte med vipper! Når jeg skulle slutte satt jeg med masse olje for å få de til å løsne, meen det funket ikke. Så tenkte jeg at jeg skulle farge vippene selv for å få mine naturlige til å bli mørkere. Og da datt alle vippeextentionsene av!! Var helt sikkert hydrogenperoksiden som løsnet opp limet. Så det kan du jo prøve!

  3. Hva mener du med at skinken er 100% naturlig? Høres ganske ulogisk ut for min del, siden det er jo ingenting som er naturlig med skinke. Så bare lurer på hva du mente:)

  4. Anonym: haha ja var kanskje litt rart formulert. mente egentlig at den er “laget” av kun svin, salt, og luft. i disse dager er jo alt mulig rart sprøytet inn med diverse tull, så at noe som er så ekte kan smake så godt, liksom 😀 haha!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg