KVITFJELL NEXT

*meg som sjekker at ingen fra grupperommene står og ser på meg når jeg tar outfits* (JA jeg tok outfit INNE på skolen i går og til og med jeg ble ubekvem av det. Og jeg blir aldri ubekvem av å ha shoots offentlig, men skolen – det var litt over the top
 


ANNONSE ADLINKS

GENSER HER

BUKSE HER

BRILLER GUCCI, HER

 

Hei og god morgen! Akkurat nå sitter jeg i pause i forelesning, og gjesper som en gærning. Jeg pleier ikke ha forelesninger så tidlig, men jeg og studiejentene skal kjøre på hyttetur i dag – så da dro vi på tidlig forelesning. Sånn sett er BI så genialt, for mange av forelesningene går flere ganger, så man kan bestemme litt selv hvordan uken skal se ut. Og jeg som er så streng når det kommer til kjøring – jeg må kjøre mens det er lyst, så da er det deilig å kjøre tidlig. Jeg kjenner jeg begynner å angste litt allerede for bilturen, men det går heeeelt sikkert fint. Baggen er pakket med spill, joggis og vin – og snowboardet er jaggu med det også. Det blir bra med en litt avslappende helg!

Nå begynner forelesninga igjen her, så vi får blogges senere. Ovenfor har dere gårsdagens outfit! Som oftest henger alle outfitsa på bloggen en dag etter, høhø.. Eeeelsker denne genseren, og at den bare koster 399,- er et kupp! Til dere som spurte meg i går – jeg bruker bare en rød bh under ♥ Har den i oransj også, og gleder meg til å bruke den! Er akkurat sånn fasong jeg liker på ullgenserene mine. Ha en fin helg alle sammen!

23 kommentarer

Siste innlegg