LITT POWER IGJEN


ANNONSE: ADLINKS BIKINITRUSE 
HER BIKINITOPP HER

Happy mandag alle sammen! Hadde helt glemt å dele disse bildene med dere fra Sri Lanka, og tenker denne mandagen hvor det virkelig bøtter nedpå med snø var en god anledning til å dele de. Det var faktisk etter å ha tatt disse bildene, rett forfra, ingen sminke, solbrent og svett, jeg gikk fo’real inn i et mindset hvor jeg syntes jeg selv kan være søt helt, helt naturlig, bare som Anna. Og at jeg ville se meg slik oftere! Så får håpe den mentaliteten holder nå som jeg ikke lenger har gløden i huden fra sola, eller saltet fra det indiske hav i håret. Haha! Men de fleste føler seg vel kanskje noen hakk finere på sommeren?

I dag har vært en skikkelig bra dag. Alt er egentlig som vanlig, det var vondt å stå opp, været ute er som sagt ikke til å tro – men jeg kjenner jeg har fått tilbake litt gnisten igjen. Jeg har jo tatt to uker helt fri fra oppussing av leiligheten, rett og slett fordi det ble for mye for meg. Jeg tok meg også litt fri fra trening, og tok meg tida til å være med folk jeg er glad i, se serie – bare roe meg til hundre og hææælvette ned. Haha. Og nå, på denne mandagen, etter å ha fikset nett og tv til meg sjæl, scoret 100 voksenpoeng – kjenner jeg at jeg er tilbake til meg selv igjen, og at jeg ser lyst på å få ting gjort. Nå skal jeg fortsette å betale regninger, før jeg skal gjøre noen arbeidskrav og forberede meg til skoleuken. 

Ellers vil jeg tipse dere om denne bikinien! Elsker fiten på den, og fikk meg til å føle meg kjempekomfortabel på stranda. Sitter som et skudd! I dag er det 25% avslag på alle NLY brands, som betyr at dere får bla. denne bikinien til 100,- per del!! Dere kommer til kampanjen ved å klikke dere inn HER ♥ Og det varer kun ut i dag!

10 kommentarer

Siste innlegg