THE HUSTLE

ANNONSE: INNEHOLDER ÈN ANNONSELENKE​

GENSER HJEMMESTRIKKET

BUKSE HER

Nå sitter jeg med noen alvorlige flashbacks her, for jeg sitter på akkurat samme plass ved kjøkkenøya som i går – og vasker klær i dag også, mens jeg blogger. Nå har jeg dog litt selskap, og kjæresten sitter ved kjøkkenbordet og jobber med skole. Hver sin hustle liksom, for å bygge emperiet;)) Hahhaaa sånn der snakk er fanken meg det mest harry som finnes

Jeg er egentlig på veg ut, jeg i siste forelesning før påske, før det blir en treningsøkt. Jeg må også få bilen på reperasjon, for den er ødelagt???? “Heldigvis” skjedde det nå før påske hvor jeg reiser bort, så jeg ikke trenger bilen – men jeg må si jeg kjenner på latskapen av å gå til skolen, gå hjem fra verkstedet, gå til trening. Man har ikke godt av luksusen med bil, ass! Men nå kommer det en håndverker og skal henge opp hyller på kjøkkenet til meg, så jeg må stikke. SUSS!

9 kommentarer
  1. Håper vi snart får se litt mer av leiligheten din, med info om farger og interiør! Ser jo så sinnsyykt fint ut på de bildene vi har fått sett, glediiings!!

  2. Yo girl! Må bare si jeg digger deg Anna! Lurte bare på om det var noe mulighet for at du kunne laget et innlegg om det å ta av vippeexstation? Jeg har hatt vippeexstation en meget god stund, og er litt keen på å ta de av.. men tror jeg trenger litt råd altså! Er dine kjempe korte?

  3. Sandra: takk sweet thang!! <3 tror kanskje ikke jeg blir å lage et eget innlegg om det med en gang, kanskje etter en stund når mine egne har vokst 100% ut (holder på å prøver ut serum også), og når jeg har funnet maskaraer jeg liker osv, så jeg har litt mer å blogge om, haha <3 mine er faktisk ikke så veldig korte, i og med at jeg tok de av med olje, og ikke "reiv" de av. ellers har jeg veldig tykke og sterke vipper naturlig, så det gikk veldig bra! de er så klart litt kortere enn hva jeg hadde før jeg satte på, men det vokser kjapt ut! max 2 mnd har det tatt til meg til det er ute til vanlig lengde, uten noe serum eller noe<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg