UKEN SOM VAR – UKE 11

Akkurat nå: … sitter jeg og loller over hvor sent ute denne utgaven av “uken som var” er. Men det er en stund siden sist, pluss at jeg faktisk tok notater forrige uke – bedre sent enn aldri??
 

Ukens tanke: Dette er veldig i-landsproblem og ikke minst et luksusproblem, men noe som irriterer meg til de grader, og til tider har gjort meg ganske så fortvila. Fy flate så lite seriøst man blir tatt som ung i “renoveringsbransjen”, eller ja – alt innen oppussing. Jeg har nevnt det tidligere på Snapchat – den gangen da jeg sto helt alene inne på en byggebutikk, uten en eneste annen kunde i butikken, og så åpenbart ut til å trenge hjelp når det kom til å finne, velge og vurdere forskjellig parkett. Det var sikkert fire forskjellige menn på jobb, alle hadde sett meg, ingen kom bort. Etter noen minutter kommer det en voksen mann inn i butikken, og TO av de ansatte går bort til han. Altsåååå?? Dette skjer på så og si hver eneste butikk jeg går inn på, enten orker de ikke gå bort til meg, og gjør de det, er det enormt lite interesse i å gi meg god hjelp. Det er åpenbart at de ikke tror jeg kommer til å legge igjen noen penger i sjappa, men _hvorfor_ skulle jeg vandret alene rundt i en kjøkkenbutikk om jeg IKKE skulle ha noe?? 

Fuckkkkk ass så irriterende, haha. De er så sjukt nedlatende og ovenpå at jeg blir utav meg, ass. Nå ble det mye negativt her, så nå skal noen i denne “bransjen” få skryt – og det er de som leverer varer! Altså frakt-folk! De som har kommet med kjøkkeninnredning og møbler i leiligheten har vært så snille og behjelpelige, og enkelte av de sier til meg at de syntes jeg er kjempeflink som gjør det alene, hahaha. Så sykt skjønt!

– Noen bilder fra kamerarullen min, her fra et samarbeid jeg hadde på Instagram forrige uke! Klærne er fra Bubbleroom, her (adlink). –

 

Ukens opptur: Det var mange fine ting som skjedde forrige uke – for eksempel helaftenen med mamma og pappa på restaurant, og ikke minst en rolig og avslappende hyttetur. Også hadde jeg fokus litt mer mot bloggen og bildetaking, som også var digg! Det har jeg ikke vært like flink til denne uken, så skjerpings!

Ellers var det jo sweeeet å si hade til en viss statsråd som måtte gå, girl baiiii

 

Ukens nedtur: Det går litt hånd i hanske med ukens tanke. Nå er det ET HALVT ÅR siden jeg kjøpte leiligheten, haha. Og jeg bor der enda ikke 100% for jeg blir jo fanken meg aldri ferdig. Nå skal det sies at jeg reiste hver eneste uke de to første månedene i 2018, og at jeg har brukt litt tid med oppussingen selv. MEN når det ikke lenger er min skyld – at leverandører og butikker ikke. er. on point, og forsinker meg blir jeg klin kokkolini bananas

Ellers var det som sagt saklig vondt å falle rett på snørra på brett men jeg prøver å være voksen å si at det ikke var det

 

Ukens person: Pappa som hjelper meg så mye i leiligheten! DET er snillt ass, at folk gidder å komme hjelpe meg etter de har brukt en hel dag på jobb liksom. 

 

Ukens kultur: Jeg trooor jeg har anbefalt denne podcasten før, og det er en av mine favoritter. Har hørt på den leeeenge, men føler det er på sin plass å anbefale den igjen, i disse dager. NRK sin “Krig og fred” – de tar for seg ulike aktuelle saker i samfunnet, forteller, forklarer, drøfter litt og stiller spørsmål. SÅ. jækla viktig å henge med på hva som skjer i verden folkens

Ellers har jeg begynt på S-town, som er helt grei – er halvveis og det er grei lytting!

 

Ukens obsession: Å gå uten sminke! Jeg fjernet jo vippeextensionet mitt forrige uke, og det har vært så deilig. Å være helt “bare-faced”, og se at jeg er uten sminke. Så klart savner jeg det noen dager, men kjenner det var helt rett å ta det av nå!

 

Ukens mat: Forrige uke lagde jeg middag!! Biff!! Bursdags-biff!! Til Synne!! Ok hvorfor skriver jeg sånn her!! Anyways det ble helt ok, jeg må øve meg litt og ikke minst lære meg å lage fløtegratinerte poteter selv. Noen som har bra og enkel oppskrift?

Ukens gledingz: Å bli feeeerdig med kjøkkenet mitt! Nå er jeg så lei, haha. Også påskeferie da. Men sånn egentlig burde jeg egentlig vært hjemme i påskeferien og pusset opp leiligheten, meeen men… Feri er hellig!

 

Ukens lættis: Hahaa jeg skulle sende bilde av meg selv i mariusgenseren bestemor har strikket til meg, til bestemor. Det var første dag uten vipper, og jeg var da heelt vippeløs på bildet. Hva tror dere bestemor svarer? “Er det deg Anna?” Hahahaa!!! Hun kjente meg ikke igjen uten vipper, haha 🙁 #lyfe

 

Ukens donk: Forrige uke var jeg skikkelig donkete, sånn uflaks-donkete. Miste yoghurtlokket med yoghurten ned, tryne inne på Byggern, stange hodet i alt over hodet mulig, ja – dere vet. Men den største donken var da jeg rygget inn i et skilt 🙁 Hele skiltet sto og svaiet etterpå, fankern ass. Og dere tenker kanskje det venna mine har spurt om: “Ble det bulk i bilen da??” – svaret er: jeg har ikke sjekket

 

Ukens flause: Haahaha da jeg var på middagen ute med mamma og pappa på mandag, var jeg jo egentlig på “jobb” og mens servitøren viste og fortalte om maten, sitter jeg og snackker litt på oliven. Plutselig sklir olivenen ut av hånda mi, og ned på bakken trodde jeg. Men neeiiida den hadde hoppet over til parkasen til hun på bordet vedsidenav oss. Ikke bare på Parajumperen hennes, men lomma. Liksom, mellom smekken på lomma og neddi selve lomma. Det ble krasj for isen ass (meg) – skal jeg drite i det og følge med på hva servitøren sier, eller skal jeg bøye meg ned til gulvet og ta opp olivenen fra parkasen?? Jeg hadde ikke samvittighet til å la damen vedsiden av gå ut med en oljete oliven i parkasen, så jeg endte opp på gulvet og tror samtlige rundt både mitt og hennes bord skjønte at det var noe muffens på fære ass

15 kommentarer
  1. Fløtepoteter: Skjær potetene i tynne skiver (hvis jeg har de med lyst skall så skreller jeg de ikke), krydre godt med salt og pepper, evt finhakket hvitløk, hell over en boks fløte. Sett i ovnen i 30 min, ta ut og strø over ost før nye 10-15 min 🙂 Enkelt og veldig godt!

  2. Aaaldri slutt med disse innleggene. Koser meg så mye og ler hver gang jeg leser flausene. Du skriver så bra, ærlig og rett fra – og derfor er du min favorittblogger. God påske Anna <3

  3. Hahahahaha ukens flause tok meg sikkelig altså! Forsåvidt også svaret ditt på ukens dunk!
   God påske, ha en flott dag videre, Anna <3 <3

  4. Du må ha løk også i de fløtegratinerte potetene!!! Det er et must. Jeg pleier å legge lagvis poteter – løk og hvitløk – poteter osv. Så salter og peprer jeg hvert lag, og tømmer over en boks med fløte etterpå og rett inn i ovnen!

  5. hei anna! du litt random, men kjæresten min jobber i en Byggern-butikk og jeg fortalte at du hadde handlet der (leste det i et annet innlegg), men lurte på om det var på Byggern du var når du ble totalt ignorert (som det står i dette innlegget?). han var isåfall interessert i å vite om det var det og hvilken Byggern det var (jeg gjettet på Lade da det er nærmest byen), prøver ikke å henge ut noen nå men er det utrolig viktig at det kommer fram da ingen skal gå inn i en butikk å føle seg oversett enten det er på bakgrunn av kjønn eller noe annet 🙂 så får de muligheten til å forbedre seg!

  6. Kari: haha så gøy, da var det han jeg handler hos da jeg kjøpte plata til sengegavlen! men nei det var ikke der, de var KJEMPEhyggelige og hjelpsomme (faktisk er kjæresten min kollega med kjæresten din haha!!!) og superbra service. det var typ den eneste butikken som tok meg skikkelig på alvor! så det må du hilse han å si!:-)

  7. De beste fløtegratinerte potetene:
   – Skjær poteter i tynne skiver (prøv å få de like tynne)
   – Skjær litt løk og finhakk hvitløk
   – Kok potene (ikke fosskok, men småkok!) i fløte i en kjele sammen med løken og hvitløken til potetene er møre
   – Hell alt over i en form, dryss ost over og stek til osten er smelta
   Pass på at du ikke bruker for mye fløte, de skal så vidt dekke potene i pannen. Kan bli veldig bløtt om du tar for mye!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg