GOD PÅSKE MED RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY!

ANNONSE: ADLINKS

Hei babes! Og god påske!? Jeg regner med mange av dere allerede har tatt påske, eller har siste skole/jobbdag i dag? Grattis, i hvert fall! Til dere som skal jobbe – dere er jaggu flinke. Helg er det uansett, og jeg tenkte å tipse dere om en rabattkode som gir dere 20% på alt hos Nelly (untatt blacklist, dere finner hvilke merker det gjelder her). I dag er det også 25% på alt av Nelly sitt eget merke, så om dere har tenkt å feire påskeferien med noe nytt – enten det er sminke, tilbehør, klær eller sko – er i dag dagen! Eller kanskje noen vil oppdatere vårgarderoben litt? Det fikk jeg personlig veeeldig lyst til da jeg så lammeskinnsjakken under (nummer 3) i sort – jeg har den jo i brun og elsker alt med den. Spørs bare om jeg må sette meg ned sjæl, ass! Man må være kjapp tho, for tilbudet gjelder kun til midnatt i dag!

Anyways – dere klikker dere inn HER og for så å bruke koden PINK når dere betaler ♥
 

1. here 2. here​ 3. here​ 4. here 5. here​ 6. here

7. here​ 8. here​ 9. here​ 10. here​ 11. here​ 

6 kommentarer
  1. Så på snap at du vurderte iglow – ville ikkee gjort det om jeg var deg! Ja du får lange vipper, men det går på bekostning av øynene dine og det er det ikkee verdt. Jeg ble veldig rød, men ikke noe mer enn det i starten. Nå har jeg veldig irriterte og sensitive øyne, selv mnd etter jeg sluttet. Flere av venninene mine har også øyeplager pga den. Ville heller brukt pukka castor oil. Bruker den både på vipper og bryn, og fungerer helt supert!

  2. Kan også legge til: jeg jobbet innen rus og psykiatri når jeg brukte denne, og fikk stadig spm fra brukere om jeg var høy hahah!! Så ikke veldig bra ut med andre ord:P

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg