REISEBLOGGERN

I dag har det vært en kjempebra dag i livet til isen! Som jeg har vært litt inne på har jeg fått skikkelig gnisten når det kommer til bildetaking og redigering, noe som er en veldig god sirkel – i hvert fall med tanke på bloggen! Så etter frokost i dag bestemte mamma og meg oss for å jobbe litt, og ha noen shoots rundt om kring her på hytta. Det har jo vært sol og skyfri himmel i dag (ser en bort i fra snøstorm som kom fra intet for noen timer siden), så da jeg skiftet til en gul sommerkjole ble resultatet noen skikkelig sommerbilder. 

Ellers har jeg gjort anbefalt aktivitet nummer èn her i Brønnøysund – nemlig gå tur rundt Torghatthullet! Dere har kaaaaanskje hørt om det? Det er et fjell her i Brønnøysund med et gigantisk hull som det er mulig å gå i gjennom. Det er faktisk mad real, og skikkelig kult, sånn på ekte. Nå gikk vi ikke igjennom hullet i dag, siden vi hadde med en liten bebbiz, men prøvde å ta noen bilder nedenfor – men anbefaler dere faktisk å google det, for det er helt sprøtt, haha. Anbefaler alle som skal til Brønnøysund (som sikkert er SYKT mange) å besøke Torghatten hilsen reisebloggern!!

 

– Søta i full fart, ser ut som en ailien –

Naturen, ass!! Nå skal jeg bare slappe av med familien – drikke litt vin, spille litt spill og baaare laxe. Ha en fin kveld ♥

5 kommentarer

Siste innlegg