NM I BLOGGFRI

Herre min juledag, nå erre fullt anarki i bloggverden ass. Altså hva er sjukest – all kranglinga som foregår om dagen, eller at jeg ikke har blogget på TRE dager?? Holy pepperonny, det tror jeg dønn ærlig aldri har skjedd før? Vel, en gang må være den første – og hva passer vel bedre enn å ta tre dager bloggfri på bursdagshelga. Jeg fikk besøk av beste Benny på fredag, som kom for å feire bursdagen min! Han er virkelig verdens beste, og siden han bodde hos meg gikk tiden til å være en god host, samt prøve å få stelt i stand en bursdagsfeiring i tide. Jeg har vært så stressa i helga, men jeg har også kost meg mer enn jeg kan huske. Så vellykket, det ble det!

Jeg skal så klart fortelle mer, samt vise bilder – men akkurat nå har jeg spist frokost med kjæresten, og vi skal begge sette oss ned å lese til eksamen. Eksamensperioden er rett rundt hjørnet?? Hva faen?? Satt ikke jeg nettopp fem uker og leste til fem juleeksamner? Alle sier dette semesteret er det seigeste, men helt ærlig har jeg aldri opplevd et semester gå raskere. Det har vel kanskje noe med all reisingen å gjøre, men jeg kan nesten ikke tro jeg skal ha eksamensperiode igjen, så raskt. Haha – vel, det er bare å bite tenna sammen!

9 kommentarer
  1. She?s back <3
   Jeg synes også at dette semesteret har gått utrolig raskt, og håper eksamensperioden går like raskt, hehe

  2. Elin: sjææl ass! tipper eksamensperioden blir å virke like lang som selve semesteret kjenner jeg meg sjæl rett…. haha lykke til <3

  3. Jeg har første eksamen om tre uker, og skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av..
   Håper du har kost deg masse i helgen, gleder meg til å se bilder <3 Ha en fin uke videre!

  4. Enig med deg! Året har bare fløyet og jeg har ikke vært noe på reise (annet enn noen turer hjem da). Så herlig å høre at bursdagshelga di ble bra!!😍 (ps!! What a beauty på storyen din nå!! Jeg ble bare sittende og stirre liksom, elsker looken du har fått etter at du slutta med vipper.) (ps2: du var like fin med vipper men er jo to ulike utrykk)

  5. Anonym: disse bildene er fra da jeg og benny spiste frokost og da delte vi på tre rundstykker ja, haha B) og guess what – i morges spiste jeg og kjæresten BARE omelett, ikke rundstrykker i det hele tatt !! ingen av oss er noe særlig sulten på morgenen sååå

  6. Velkommen tilbake! Lo høyt av snapstoryen din i helga, elsker når du er aktiv (og litt donkete) der❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg