MITT MEST KAOTISKE INNLEGG, EVER

Hei fra sofakroken! Jeg trodde jeg hadde fått tilbake mitt “gamle” liv, hvor det var tid til å lage ordentlige måltid, feste eller slappe av med en bok på en helt vanlig dag, men så feil kan man jaggu ta. Jeg har jo hatt fri fra forelesninger hele uken, så da jeg måtte dra meg opp i morges for å ha sju timers skoledag var det dårlig stemning. Men jeg kom meg opp, selv om det så var tretti minutter før jeg skulle sitte i forelesningssalen, haha.. Nå dere, skal jeg ta dere tilbake med blogging à 2008, ved å fortelle dere i kronologisk rekkefølge alt jeg har gjort i løpet av dagen. Det er ikke fordi det er så jækla interessant (heller tvert i mot), men jeg føler det gir en dramatisk effekt som kanskje kan videreformidle hvor sliten denne gamle skrotten her er nå!!! Etter forelesninger dro jeg rett på trening, kjørte rett hjem, vasket hele badet, støvsugde leiligheten, monterte opp alle resterende skuffer og hyller i klesskapet, lagde meg omelett, pappa kom, vi skrudde på kjøleskapsfronten, hang opp et lys og et speil. TAKK for meg

Jeg husker jeg mumlet til kjæresten i morges at “fyyyy faen så trøtt jeg er i dag”, og han meldte tilbake at “sove kan du gjøre i natt”. Jeg tenkte at “pøhh din skit jeg skal sove tvert jeg er hjemme fra forelesning”, men så feil kan man ta. Lenge siden jeg har gledet meg så mye til å sove 🙂

Fy faen som jeg klager nå. Altså SHIT fra spøk til alvor, men her sitter jeg og klager over en dag jeg har brukt kun på å styre med ting som gagner meg selv, min utdanning og min leilighet – og hundrevis av mil ligger sivile og uskyldige barn og dør av gassangrep. Nå ble det så kjapt switch fra uskyldig blogging til veldig alvor her, men hodet mitt er litt all over the place i dag, og for å avslutte her nå: ja det er lov å klage (I just did), men alt i alt har vi det fanken meg bra. Perspektiv ass (!!!)

ANNONSE: ADLINKS NELLY


KJOLE NELLY, 
HER

Ellers er enda tilbudet mitt på Nelly gyldig! Denne kjolen koster jo allerede typ 100,-, men koden min gjelder på så og si hele nettsiden. Det dere gjør er å klikke dere inn på landingssiden min HER (her finner dere også en oversikt over de merkene koden ikke inkluderer), og så skriver dere inn ANNA25 når dere betaler. ♥ Da får dere 25% på errrrthang, gyldig ut fredag!

Haha fy søren for et innlegg. *Jeg er driiitsliten i dag buhu meg*, *det er viktig å sette ting litt inn i perspektiv*, *meg i søt oransj kjole* og *men yooo husk rabattkoden da*

  1. Hahah, dette innlegget er fantastisk throwback til old school blogging! Sikkert dumt spørsmål, men hvorfor har du vannmerke (heter det det?) på bildene? Er det for å unngå at andre bruker bildene dine?

  2. Hahaha, i-landsproblemer er da jaggu problemer det også si 🙂 Du er veldig flink med interiør, hvertfall det jeg har fått med meg fra leiligheten hittil! Elsker fargen på veggene.

  3. ^ Meny <3
   Savner slike gode gamle innlegg jeg <3
   Gleder meg forresten så sjukt mye til podcast! Har dere fått inn noen artige tema dere vil begynne med? 😀

  4. Hahah det der er så standard! Klage for så å dra inn at det finnes barn i Syria som har det verre – for å ikke fremstå som en bortskjemt liten dritt hahah..
   Men lov å klage selv om det finnes folk som har det verre <3 og dager som det der ER faktisk veldig slitsomt! Men godt jobba flinke deg <3 Du er så flink som klarer deg så bra på fulltidsstudiet, samtidig som du har blogg OG en leilighet du pusser opp! Hatten av for deg altsååå!!

  5. Okei så, jeg skal gå på BI i trondheim til høsten, og lurer på et par ting:
   – Den chromebooken du reklamerte for, er det en pc du med hånda på hjertet ville kjøpt selv? Jeg må ha ny pc til studiene, og har lenge vurdert mac (jeg har kun brukt skolepc fra vgs så har null peiling), men det føles litt drøyt å bruke 13K på en datamaskin? Er det verdt det eller synes du chromebooken kan måle seg med en mac?
   – Også lurer jeg på hvilken sekk/skulderveske du bruker på skolen?

  6. Hahah selvom innlegget var kaos, så er du konge! Koser meg alltid når jeg leser innleggene dine 🤩

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg