SPØRSMÅLSRUNDE: POD!

 •   

Yo! Vi kan mildt sagt si at det ikke var så veldig trøkk inne på mailboksen vi laget til podden. Det var noen som hadde sendt inn diverse, og TAKK! Sykt hyggelig! Meen jeg kan også forstå at det er litt gidd å sende en mail, med fult navn og greie. Men jeg vet også at det er mange som har ønsker, spørsmål og ting de kanskje vil ha med i podden, så da tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde – kun om det! Still spørsmål til meg og Erica, alene eller sammen – tema / problemstillinger dere vil vi skal diskutere. 

Sjæl har jeg vært på IKEA, HTH og Clas Ohlson i dag, og nå skal jeg sette meg ned med bedriftsøkonomi. Så håper på masse gøyale spørsmål og kommentarer fra dere, til neste gang jeg logger meg inn her ♥

 Processed with VSCO with a6 preset

  1. 3 positive og 2 negative ting dere synes om hverandre?
   Fortell litt om fremtidsplanene deres?
   Fortell litt om forholdene deres?
   Anser dere hverandre som bestevenner?
   Ville dere vært venner om det ikke hadd vært for blogg?

  2. Hva er drømmejobben deres om dere ikke kan velge å leve av bloggen?
   Hvor ofte kommer dere til å podde?
   Har dere gått på samme barneskole/ongdomsskole?
   Beskriv en vanlig dag i deres liv!
   Diigger dere, gleder meg!😃

  3. Hvordan ble dere kjent?
   Har dere begge to kjøpt leilighet uten hjelp fra foreldre eller lignende?
   Hvordan møtte dere kjærestene deres?
   Hvorfor vil dere ikke vise frem kjærestene på sosiale medier? (Helt forståelig, bare lurer)
   Så kan dere jo gjerne snakke om politikk, nyhetsbildet, morsomme ting som har skjedd den uken (typ uken som gikk), forskjellige inspirasjonskilder osv😁 gleder meg skikkelig!!!!!

  4. Kunne dere tenkt dere å operere dere (IKKE at dere trenger det), eller f.eks. ta restylane? Hva tenker dere om sånn alien/overnaturlige teorier? Hvis dere kunne våknet opp imorgen med en ny evne/kvalitet, hva ville det isåfall vært? Hva liker dere med deres vennskap? Har kjærestene deres forståelse for hvor mye arbeid som ligger bak det å ha en blogg? Er kjærestene deres komfortabel med hvor “exposed” dere er?
   Love youuuu two, dere er serr mine to favoritt bloggere så at dere lager Pod er drøøømmen!

  5. Dere kan snakke om hvordan dere får deres forhold til å funke så bra som de gjør, dere kan snakke om konspirasjonsteorier og hva dere personlig tenker om de, bloggnorge; positivt og negativt, diskutere helt randome ting dere kommer på ( sånn som du gjør i uken som var til ukens tanke feks, synes alltid du har så interessante ting som du setter spørsmål til!)

  6. Hva er det sykeste/dummeste dere har gjort på fylla? Som dere kanskje har fylleangst fra enda.
   Hvilken blogger ser dere mest opp til, og hvorfor?
   Hvordan er det å være på alle de forskjellige Nelly-eventene?
   Hvilken blogger er mest ulik seg selv på blogg og i virkeligheten?

  7. ÅÅ så gøy det er at dere har laget podcast sammen!! Dere er de morsomste og mest down to earth bloggerne i Norge og jeg setter såå pris på alt dere skriver! Jeg har jo også så klaart noen spørsmål <33
   Hva skulle dere gjerne ha kunnet fortalt deres 18 år gamle selv? Jeg er snart 19 år og ville gjeerne hørt om hva dere ville gjort annerledes, hva dere er glade for at dere gjorde som 18 og hva dere ser tilbake på med gode og vonde minner?
   Morsomme/kleine/donkete fyllahistorier
   Hvordan et friår er, husker ikke 100% om dere har hatt det men jeg vurderer å ta et friår og lurer på om dere har erfaring med noe sånt?
   Hvordan studentlivet er i forhold til vgs
   Kos dere!!! <3

  8. Sykeste fylle historien/ første gang dere smakte alkohol
   Har dere noen forbilder – isåfall hva er årsaken til at den personen er deres forbilder
   17 mai og alkohol – hva tenker dere om at folk hvert år blir kritisert for å ikke respektere tradisjoner og kultur ved å drikke seg dritafull i bunad?
   kleeem

  9. Hvordan dere møtte kjærestene deres, og hva var førsteinntrykket deres av dem? Hvordan takler dere sjalusi, og synes dere det er greit at typen ser på porno?
   Lurer veldig på de to siste da dette er noe som spiller inn i mitt eget forhold, kunne trengt noen råd fra dere reflekterte og fine damer<3

  10. Har du lyst på barn, isåfall hvor mange? Hvordan by vil du bosette deg i? Hus/leilighet? Liksom hva ser du for deg i fremtiden?

  11. Om dere skulle invitert 3 kjente/historiske personer, hvem ville det blitt? (død eller levende).
   Hva er det beste utestedet i Trondheim?
   Hvordan tror dere livet deres hadde vært dersom dere aldri hadde begynt med blogg?

  12. Hvis dere måtte ta en tattovering, hva hadde dere tatt da? Hvis vi tenker at typ en prikk under foten for å slippe billig unna ikke gjelder, haha…

  13. Sjeldent dere tar opp så viktige tema på bloggene deres, så kanskje det kunne vært en spalte? Evt ta opp noe aktuelt – noe som har vært oppe i media, temaer som er mye diskutert etc.. Hadde vært gøy og hørt litt meninger fra dere også!

  14. Hadde vært gøy om dere har litt innslag av dagsaktuelle temaer, for eksempel at dere ser over dagens nyheter før dere caster og velger ut noe av det og snakker litt rundt det. Har inntrykk av at du er interessert i politikk og hvordan samfunnet styres generelt, og jeg føler du har veldig gode holdninger og at du rettferdiggjør hva du mener på en god måte. Det tror jeg absolutt er interessant for mange å høre på, uansett om de er enige eller uenige i dine meninger. Og i sammen med innslag om dere selv og bloggene deres, alvorlige temaer og mindre alvorlige temaer tror jeg det blir veldig gøy å høre på for en veldig bred målgruppe! Og så håper jeg dere bruker påvirkningskraften deres til noe bra mtp. å ufarliggjøre det å snakke om psykisk helse, informere om enkle miljøtiltak, og ikke minst det jeg har sett opp til deg fordi du har holdt på med – å bidra med frivillighet!! Slik som veldedighet osv osv. Dette er bare noen eksempel, håper dere spinner videre på noe av det. Jeg gleder meg <3

  15. Hadde dere vært venner om dere ikke hadde blogg begge to tror dere?
   Hva kunne du tenkt deg å jobbe som om du ikke var blogger Erica? (Mener å huske du Anna ville vært DJ?? Haha men om det ikke er tilfelle så hadde det vært gøy å vite hva du tenker også)
   Kan dere ha en typ alle donks som har skjedd ila livet pod?? De verste av de verste donkene
   Gleder meg til podcasten kommer ut, dere er rå begge to!!

  16. Det virker som at dere er sykt bra match, dere er i hvert fall helt sykt morsomme sammen!! Jeg lurer på når dere ble ordentlig gode venner og hvordan det skjedde? Ikke at jeg kjenner dere, men det virker ikke som at dere kjente hverandre så godt før til tross for at dere bor i samme by og har samme hobby? Er kanskje ikke sånn at man må kjenne alle bloggerne i sin egen by drit godt men ja jeg håper dere skjønner hva jeg mener! YOOOUUU THAAAA BEEEST

  17. Ikke spørsmål ang. podcasten, men synes den blåe skinnjakken du hadde på snap var så nydelig! hvilken størrelse har du den i?

  18. typ en “spalte” med flause, morsomme historier osv
   hva som har skjedd den siste uka, diskutere dette, deres tanker
   ukens positive og ukens negative hendelse/ting/person osv

  19. Hvor drar dere helst ut på byen i trondheim?
   Hva drikker dere helst på fest?
   Kunne dere tenkt dere å blitt med i bloggerne om dere fikk tilbud om det?
   Hvor blir deres neste reise?
   Hvordan møtte dere typene deres?
   Hvor lenge har dere vært sammen?
   Hva finner dere som oftest på med de?

  20. Fortell om deres tid på Strinda!
   Les bloggen til dere slavisk siden jeg var 12 (blir snart 19). Gledes masse til dere slipper poden! <3

  21. Hadde vært super gøy med en pod om musikk!! Dere snakker om deres favoritter, konsertopplevelser osv <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg