UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE: INNEHOLDER ANNONSELENKER

 

Herregud såå flott!! Kan jeg spørre deg hvordan du syntes Guccien din har holdt seg? Vurderer den sterkt selv, men redd for at velveten lett skal bli stygg eller trekke til seg støv osv, har du merket noe til dette?

Tusen takk fine deg! Jeg får en god del mailer, kommentarer og DM’s om Gucci Mormont-vesken min, og jeg har vel svart på det her før en gang tror jeg, men jeg skal så klart svare igjen! Den har holdt seg veldig fint må jeg si! Velveten er lett å rengjøre og formen har også holdt seg godt. Nååå skal det sies at jeg ikke har brukt den så veldig mye, da… Kanskje 10-13 ganger? For det er ingen hemmelighet at om jeg i dag ikke hadde eid vesken, hadde jeg nok ikke kjøpt den igjen. Jeg elsker vesken altså, og den er veldig “meg” – men når man ser hver tredje jente på clubben i Gucci Double G-beltet (altså samme “logo” som på vesken), blir man litt … lei? Anyways, jeg hadde faktisk egentlig tenkt å kjøpe den i sort skinn, men er veldig glad jeg heller kjøpte den i velvet!

Processed with VSCO with a6 preset

 

Hvor er den blå jeansen med hull på knærne fra? 

Den finner dere her 

 

Hvor er den rosa stikkede genseren du hadde på deg på mystory? 

Den finner du her ♥ 

 

Hvor er den blå- og hvitstripete jumpsuiten på Instagram fra?

Den finner dere her

 

Har du malt hele rommet ditt rosa? Jeg har nemlig tenkt å male mitt eget rom i en eller annen farge og akkurat nå har jeg en vegg som er malt lilla-beige-ish og resten er hvitt og jeg er så gira på å male hele satans rommet fordi jeg er så lei av det. Så mitt spørsmål er egentlig bare om du er fornøyd med resultatet eller om det blir for mye om du skjønner? Mener og huske at rommet ditt der du bodde før bare hadde hvite vegger? 

Jepp, det har jeg! Og jeg er sååå fornøyd! Personlig syntes jeg det er mye finere med samme farge på veggene, særlig i små rom, for da blir det mer en helhet over det. I tillegg sover man tydeligvis bedre av å sove i rom med behagelige farger, og ikke hvite vegger. Det er jo “bare” maling, så om man ikke liker det er det jo bare å male tilbake – men jeg tror nok ikke du blir å angre med det første altså!

 

Hvor er speilet fra? Dødsfint!

Jeg elsker det, og er sååå fornøyd. Det er utsolgt i alle butikker i Trondheim, så jeg kjøpte mitt på nett. Jeg har mitt i den største størrelsen, nemlig 110 cm radius, som jeg kjøpte her. Jeg vurderer også å kjøpe det i den minste størrelsen (50 cm) å ha i gangen ♥ Jeg har også speilet i klar, men de finnes også i “grått” speil, “gull” speil osv vet jeg!

 

Wow, hva slags kamera bruker du?

Jeg bruker canon 6d, med 50mm 1.4 linse!

Hei! Kunne du gitt dine topp 5 podcast-tips?

Mine to favorittpodder er Konspirasjonspodden og Krig og fred. Der kommer det ut nye episoder hele tiden (typ en gang i uka). Ellers likte jeg Serial av This American Life veldig godt! Det ble topp 3, haha!

 

Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan du studerer. Jeg er student selv, og synes av og til det er vanskelig å “strukturere” hvordan jeg skal lese til forelesning/eksamen, og vil gjerne høre litt tips – det virker som du har stålkontroll 😀

Oi nå ble jeg stressa av at du syntes jeg har stålkontroll, for DET har jeg ikke, haha! I dette semesteret har jeg fire eksamener i fire fag jeg egentlig syntes er ganske kjedelige. Jeg har satt av èn uke intensiv lesing til hver eksamen – hvor jeg starter med å skrive notater, før jeg går over til “pugging”, deretter gamle eksamensoppgaver. Det er kjedelig å skal ha eksamen i noe man ikke syntes er så interessant – men jeg får en veldig motivasjon av å tenke på i fjor, da jeg ikke skjønte bæret av makroøkonomi, men etter en ukes lesing og regning endte jeg opp med B i faget. Man kan virkelig alt man vil ass!

 

Randomt spm: Hva bruker du på føttene når du går i fin klær (klær, jumpsuit – generelt fine klær)? Jeg har brukt hvite ankel sokker, men det passer jo egentlig ikke til svart kjole/jumpsuit, men jeg føler at folk synes det er ekkelt at man går bær fot? Jeg bruker ikke sko, med unntak av når jeg går utafor døra

Jeg går barfot! Mange av dere vet kanskje det, at jeg aaaaldri bruker sokker. Jeg hater å gå i sokker, og når jeg gjør det får jeg et helt annerledes ganglang – mye mer ustødig, sklir og faller hele tiden. Jeg syntes ikke hvite ankelsokker er så veldig fint når man har pyntet seg – heller barfot (hvis jeg ikke bruker hæler da)! Hvis folk har fot-fobi får det være dems problem og ikke mitt, hhehehee…

 

Kunne du hatt en liten haul på instagram med det du har kjøpt på Nelly nå? Vil seee!

Jeg hadde jo en liiiiiten en på snap (@annaedwi ) der jeg viste frem bikinier og noe tilbehør – men skal se hva jeg får til! Følte meg så SJUKT plagsom forrige uke som hele tiden snakket om den rabattkoden og alt jeg hadde kjøpt på Nelly, men om dere vil se mer så gjør jeg det gjerne, haha! Let me know ♥

Processed with VSCO with a6 preset

19 kommentarer
  1. Haha, ler av det du sier om at du faller lettere med sokker! Vanskelig for å se for seg, likevel tror jeg på deg fordi det er deg.. skjønneste!

  2. Bestillte meg en smuud stor pakke fra nelly forrige uke med rabattkoden din, jeg får min første lønn denne uken på den nye jobben min! Win win, takk! Gleder meg som et lite barn til å få den!

  3. Karen: hahha det er heeelt sant jeg er ikke vandt til å ha stoff rundt foten min, men heller være barbent og ha litt bedre “grep”, hahaa…… lok!!!

  4. Hvilke lyspærer har du i taklampen din?😊 Så på samme lampe, men stod at det ikke følger med lyspærer..

  5. Er det Westworld som begynner igjen, som du ble så glad for på snap? På reaksjonen din så virker det kanskje som en serie jeg bør se?? Trenger desperat en ny serie å se på, så serietips er alltid gøy! 😀

  6. Enig med det du sier om hvite ankelsokker, får flashbacks til hjemmefester i åttende, haha. Hater derimot å gå barfot, så må ha enten strømpebukse eller lave SVARTE ankelsokker til nød når jeg pynter meg. (Svarte ser bedre ut enn hvite i mitt hode). Men jeg skjønner jo selvfølgelig at du ikke tar den risikoen når du driver å sklir, hahaha supersøta!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg