GOLDEN EARINGS


ANNONSE ADLINKS

HOOPS HER

3 PACK HAMMER STUDS HER
 

Her er noen bedre bilder av ørepynten jeg la ut på Snapchat før helgen! Jeg brukte de middels store hammer studsa i helgen, og elsker de! Tok også med et annet par massive hoops som jeg også gleder meg til å få brukt. Jeg sitter i sofaen akkurat nå, nettopp stått opp og er ganske på halv tolv. Sengen min er alt for god her hjemme, det har jeg kanskje nevnt før? Derfor sliter jeg veldig med å komme meg opp når jeg ikke har noen planer. Men i dag derimot skal jeg i forelesning, og det er dagen jeg begynner med hardkjør frem mot eksamen. Så dette blogginnlegget mitt er egentlig min prokrastinering at the moment, før jeg skal ta et dypt dykk i bedriftsøkonomien. Jeg håper vi er mange som går inn i en eksamensperiode nå, for denne bloggen kommer nok dessverre til å bli veldig eksamensbasert i noen uker nå.. Jeg syntes det er så rart jeg – jeg hadde jo NETTOPP eksamensperiode før jul?! Aldri før har et semester gått så fort!

Ha en fiiiin dag alle!

38 kommentarer
  1. Lykke til med lesinga! Jeg har min første eksamen 16mai, og når jeg setter meg ned for å begynne med det nå så går det bare ikke, haha. Føles ut som det er en evighet til, men fra forrige semester så vet jeg det kan være lurt å begynne med lesinga allerede nå B)

  2. Hei 🙂
   Jeg så du la ut en grønn bumbag fra Nelly på snapchat, så lurte jeg på om du får plass til iPhonen din i den?

  3. Hei!
   Digger stilen din og at du utforsker forskjellige stiler 😀 Kunne du ha laget et innlegg om hva du villa ha hatt på deg på festival? Sånn typ coachella, mysteryland, tomorrowland, palmesus osv! Ikke bare en slik festival som man er inne i en stadion å ser på en scene… Skal selv på en stor festival i utlandet og har allerede startet å tenke på hva jeg skal ha på meg! haha trenger litt inspo 🙂

  4. Hallo shit, hørte akkurat litt av begynnelsen på podden (har eksamen i morgen så kunne ikke høre hele

  5. HERREGUD jeg gråter av tanken på at podden deres endelig er ute. har bare hørt sånn 15 min men elsker den allerede, dette blir jævla rått. to av norges beste og morsomste bloggere sammen om podd, denne tirsdagen kunne IKKE blitt bedre! <3

  6. Marie: hmm du det vet jeg faktisk ikke – den skulle være mulig å høre på Acast – men vi har ikke fått alt utstyret vårt, heller ikke bruker på Acast, så denne episoden er bare veldig “midlertidig”, både når det kommer til lyd, bilde og platformer den er tilgjengelig på. skal prøve å få den ut flere plasser!! <3

  7. Hahahaha dævver av deg og Erica. Og de sjuke flausene dine. Kan love deg at jeg synes du er rar og ikke en gal bitch, and I love it. Fortsett sånn, girls!

  8. Hei navnesista<3
   Driitlættis podcast!! Vet ikke om dere tar imot forslag enda men prøver meg likevel, ønsker meg sykt en episode med tema russetida. Typ historier fra deres russetid, hvordan Trondheims rt funker iforhold til andre steder i landet, tanker om busser/biler/sanger og alt relevant! Her kan dere jo også gå inn på dypere temaer som ekskludering om dere vil, selv om dere kanskje ikke har mye kjennskap til det. Hadde digga å hørt deres perspektiv, nå som russen har begynt å herje.
   Lots of love<3

  9. SHAIT dere to er artige as!! Jeg ville grine av gynekolog-historien, men kan trøste dere med at jeg opplevde det samme (minus kommentaren, lol) når jeg var hos gyn. første gang når jeg var 14!!! år : ?- ) Ja til mer flauser, det er gøy.
   Ellers syns jeg dere hadde mye bedre flyt enn det dere syntes selv, høres hvertfall sånn ut! PS: din versjon av mekonomen-jingelen er den norske versjonen, Erica sin er den svenske, haha..

  10. Hadde virkelig gledet med til podcasten, og gjett om dere ikke skuffet azz!!! Dere har utrolig behagelig stemmer, og latteren deres er virkelig smittsom. Ser fram til å høre mer!! Plis få til en hver uke<33

  11. Så gøy med podcast, endelig!! Veldig behagelige stemmer, og gleder meg til fortsettelsen:D
   Og bare hørt din Mekonomen-jingle hahah!
   (Og syntes det var liiitt domt dere snakket om hele den greia med isabell og kristin osv, da det var veldiiig tydelig at dere ikke har fått med dere så mye av den saken. Blant annet at dere sier at saken Kristin «kjemper» for er viktig, men at det finnes bedre måter å gjøre det på. At hun ikke trenger henge ut navngitte personer etc. Kristin har alltid snakket på generell basis – da spesielt bloggere/influencere. Det var isabelle som begynte hele denne saken som har foregått i media i det siste, og da ville selvfølgelig Kristin forsvare seg. Tror at om du hadde sett videoene til kristin og lest de superviktige innleggene hun skriver om dette temaet, så ville du vært veldig enig!
   Ikke meningen å «ta» dere på noe altså, og håper selvfølgelig dere fortsetter å prate om litt viktige ting i podden også! Men gjerne da om ting dere kan, eller deres meninger om ett tema! )
   Lykke til med eksamensperioden fremover!!

  12. Sandra: sååå bra du likte den!! og takk for tilbakemelding <3 skjønner hva du mener, og det var kanskje egentlig ikke nødvendig å ha det med, siden vi visste så lite om det. men samtidig føler jeg det er viktig å være ærlig på at - shit, vi vet faktisk ikke helt om den saken her, men siden så mange har spurt får vi bare svare på det grunnlaget vi sitter med. blir litt for dumt å "lese seg opp" på noe man eeegentlig ikke hadde interesse for fra før, for så å svare på om hva "vi syntes" om saken og om vi har fulgt med. føler vi må svare ærlig der og da liksom, om du skjønner? men det er jo et poeng at vi da missforstår og videreformidler feil fakta, og det er jo bra du sier i fra om og forteller litt hva som egentlig skjedde. <3

   tusen takk, du også! (om du har eksamen da hehe) <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg