NELLY CHARTER!

ANNONSE: SPONSET TUR / ADLINKS NELLY

Hei og god morgen babes! Før jeg setter meg ned med pensum tenkte jeg å stikke innom her å fortelle litt om gårsdagen! Eller nei, fredagen? Det går virkelig helt i surr for meg, for reisen til Frankrike køddet litt med det ellers konsentrerte, balanserte eksamens-huet mitt. Anyways – vi ble flytt til Nice av Nelly som hadde leid et helt fly til oss! Videre gikk turen til Cannes, hvor vi skulle rett på party. Vi ble kjørt oppover de nydeligste franske fjellsidene, og laaangt der oppe kunne vi så vidt se et slags “boblehus”. Jeg prøvde desperat å få knipset et bilde av det, men det var så langt oppe på klippen at jeg skuffende nok ikke fikk tatt bildet av det. LITE visste jeg, at da bussen stoppet, var det akkurat her vi skulle av. Det var her festen skulle være, både dayparty og kvelden senere på kvelden. Det er tydeligvis der alle kjendisene er på afterparties etter Cannes filmfestival, hehehe!!!! Passet godt at jeg var der og da si !!!

Anyways, det ble sinnsykt mye god musikk, dansing, bildetaking og drinker – før det var en tur hjemom på hotellet (som var ganske så etterlengtet etter å stått opp 05.00). En quick outfit change og refreshing av sminke, før det bar ut på partay igjen. Enda mer dansing, enda mer gøy. Herregud for et bra døgn det var! Jeg har jo ikke vært i Frankrike siden jeg var … 7 år typ, så jeg må si jeg fikk øynene opp for det landet. Har liksom aldri falt meg inn å dra på ferie dit, men hvert eneste ben i kroppen min skrek etter å forlenge turen og bli igjen i Cannes en uke. Bortsett fra fornuften min da, den klarte å stå i mot, og minne meg på den supre tanken at jeg har eksamen på onsdag. 

 

 

TOPP HER

ØREPYNT HER

BUKSE HER

SKO HER

 

Det ble en rask affære dette her – både bilderedigeringen og bloggingen. Jeg er nemlig ganske bak skjema når det kommer til lesingen, så jeg må virkelig ta i de siste dagene nå. Ellers kommer jo søta mi Erica over i kveld for en aldri så liten podde-dag. Krysser fingrene for at det blir en bra lesedag….

18 kommentarer

Siste innlegg