ALDRI IGJEN!

HALLE_LUJAH! I dag var en dag jeg aldri trodde skulle komme, og i hvertfall aldri være så fin, når den først kom. I dag hadde jeg min andre eksamen (halvveis nå, tjohei!!), og som dere kanskje har skjønt – den værste. Jeg trodde kanskje regne-fagene kom til å bli ille, men etter å satt seg ned ordentlig med pensum… damn. I tillegg reiste jeg jo bort, og jeg gjorde noe jeg aldri har gjort før – jeg leste bare halve pensum. Jeg leste på kapittel jeg trodde ville komme, og FY søren for en gambling det er. Jeg fikk typ breakdowns hver dag, på grunn av stresset jeg følte av den grunn, haha. Da jeg satt ved pulten i morges og ventet på å få oppgavene, var jeg 100% sikker på at nå ble det en oppgave jeg ikke hadde lest pensum på, og konting etter sommeren. Vet dere – det ble det ikke. Jeg fikk en oppgave jeg kunne ganske så godt faktisk, og det gikk over all forventning. Men det er kun flaks, og èn ting har jeg lært – jeg skal aldri gamble på den måten igjen. Det er absolutt ikke verdt den angsten, stresset og dårlige følelsen man konstant sitter med – men viktigst av alt, hva er poenget med å gå skole da. Man går jo skole for å lære seg så mye som mulig, og det er jo en grunn til at man får oppgitt pensum. Man skal lære seg alt!

Nå skinner sola ute, gradestokken er langt over tjue og jeg skal ut å sole meg! Jeg skal bare blogge ferdig her, pakke ferdig kofferten min og smøre meg med solkrem. I kveld blir det grilling og øl, før flyet går til Oslo i morgen tidlig! ENDELIG noen dager med fri!
 

 

ANNONSE: ADLINKS 

TOPP HER

SKJØRT HER

 

Maaange som har spurt etter dette antrekket! Det er superbehagelig, og med ganske mye strech. Vil si det er litt stort i størrelsen, jeg hadde overdel og underdel i XS, men “trusen” på skjørtet var nesten litt for stor. Men det gikk bra! Det er ganske utplukket nå, men trykk overvåk størrelse” så får dere varsel når det er inne igjen. Ellers finnes det i hvitt – skjørt her og topp her 

 

 

 

17 kommentarer

Siste innlegg