NEW BIKINIS

ANNONSE FOR SHEIN

HVITT SETT HER

SORT SETT HER

TAN SETT HER

TROPICAL SETT HER

 

Hei babes! Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nye medlemmene av bikinifamilien min! Jeg fikk de av Shein her om dagen, da jeg så de hadde fått utrolig mye nice badetøy for sesongen. Jeg bestilte meg faktisk bikinier der for et par år siden – men da var underdelene alt for små, så jeg var litt skeptisk denne gangen. Men tror de har skjerpet det litt nå, i hvert fall virket det sånn på de jeg fikk ♥ Disse bikiniene er veeeeldig typisk meg, og jeg gleder meg til å få brukt de. Det eneste er at den brune bikinioverdelen er ganske så smal, så den blir jeg nok å bruke til “solebikini”, hehe.. Ellers går de aller fleste bikinitrusene litt inn i rumpa, just so you know. Jeg har alle i S, og det som er litt dumt med de er at de da selges i “sett” som gjør at man ikke kan variere størrelse på underdel og overdel, da det gjerne trengs for mange.. 

POLKADOT SETT HER

Denne i grønn + det hvite settet med high waist truse er mine favs – gleder meg til å få brukt alt! Nå sitter jeg i sola, solbrent as fuqq, og har nettopp spist middag med familien. Dagen har gått til statistikk i dag også, og det skal også morgendagen gå til. Før det blir en pause – GLEDER MEG!

12 kommentarer
  1. Hvordan øver du til statistikken? Bruker du stort sett gamle eksamensoppgaver eller gjør du oppgaver i boken også:)?
   Klem

  2. Hahaha gud ikke for å vær DEN typen men regner med du mente polKadot?? Poladot hørtes så sykt ut som noe en besteforelder ville sagt haha

  3. Elsker fargen på den brune, men den hvite med high waist er nok min favoritt! Hvitt mot solbrun hud er såå fint, blir aldri lei av det

  4. Hei! Kjempefine bikinier 🙂 Et lite spørsmål, jeg mener du har handlet litt på shein(?) før? Og lurer på om størrelsene i klær der (typ overdeler) et små i størrelsen? Burde man gå en størrelse opp?

  5. Frida: størrelsene kaaaan variere litt, men syntes de bare blir flinkere og flinekre på det. før var det helt KRISE hvor små størrelsene var, men nå syntes jeg det aller meste er accurate <3

  6. Rebekka: jeg har aldri måttet gjøre det, men nå får jeg det jo sponset <3 men har kjøpt noe der selv noen ganger og da har jeg heller ikke betalt noe toll!:)

  7. Jeg shoppet mye fra shein før, men mente de plutselig sluttet å shippe internasjonalt? Prøvde flere ganger, men ordrene ble alltid kansellert..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg