BATHROOM DETAILS

ANNONSE: ADLINKS NELLY OG ROOM21

Det var faktisk noen som etterlyste mer interiør-innlegg her om dagen, og det har jo blitt litt mindre av det i det siste. Både fordi jeg ikke har gjort de helt store endringene, og fordi det kanskje ble litt mye en stund. Men jeg skal absolutt fortsette med det, og nå som jeg bruker dagene på å sitte med fett hår og joggedress, passer det veldig mye bedre å knipse bilder av leiligheten min, enn meg selv, haha…

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av badet i dag! Badet er virkelig ingenting å skryte av, og er helt basic. Hvite fliser, med sjakk-flisete gulv. Helt ok, verken stygt eller fint – men det gjør jobben. Jeg har langt i fra råd til å skal pusse det opp, og det trengs faktisk heller ikke. Siden det er såppas “basic” fra før, er det ganske så lett å freshe det opp med små detaljer, og de tenkte jeg å vise dere i dag ♥

 

 

KROK HOUSE DOCTOR, HER 

TOALETTMAPPE MALENE BIRGER, HER 

GULLBEHOLDERE HMHOME

 

Som kjæresten min liker å si, har jeg “verdens største tannkost-holder” – og det er den ene gullbeholderen her, haha! Oppi den har jeg tannkostene, tannkrem og linser – ting jeg bruker hver morgen og kveld. I den andre har jeg sminkefjerner, hårbørste, hårolje og typen sin hårvoks. Ting som brukes ofte, men ikke nødvendigvis er så pent! Også sminkemappen min fra Malene Birger, som er en pyntegjenstand i seg selv – elsker at den er hard i formen og såppas stor. Den er stor til kun sminken min, men det gjør det lettere å kaste oppi diverse hudpleie + annet nødvendig når jeg skal på reise, slik at jeg enda kan bruke samme sminkemappe!

SÅPE MERAKI, HER 

HÅNDDUK MISSONI, HER

 

Litt småtteri av detaljer, håndduk og såpe! Disse hånddukene er jo veldig populære, og jeg må si jeg har falt for den sjæl. Fikk den i bursdagsgave av beste Benny ♥ Den bruker jeg som “hånd-håndduk”! Såpen er fra Meraki, og har en helt nydelig duft – men jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen, jeg har nemlig tenkt å heller fylle på flasken med billigere såpe. SÅ viktig er det ikke med “designersåpe” å vaske henda i ass, men jeg syntes beholderen på den er så fin, så den vil jeg beholde, hehe. Men enn så lenge denne er full, må jeg si det føles luksus å vaske henda ass!

 


TOALETTPAPIRHOLDER HOUSE DOCTOR, 
HER

Også til denne geniale saken her, som er samme greia som håndduk-kroken på første bilde. Disse to gjorde en enorm forskjell på badet, som fra før hadde “sugekopp”-holdere til både toalettpapir og håndduker. Det ser så billig og uhygienisk ut syntes jeg, haha… Så da bestilte jeg meg disse, som jeg trodde man bare skulle “klistre på”. Det skulle man ikke, det var nemlig laget for å skrus på. Nå er ikke jeg hendig nok, og har heller ikke lyst å begynne å borre hull i fliser på badet, så da løste jeg problemet med å kjøpe super-dobbeltsidig teip på Clas Ohlson (den jeg viste dere på Snap), som jeg klippet mange, små biter av og teipet over hele baksiden. Den sitter som et skudd på flisene! Anbefales til dere som vil henge opp ting på badet, uten å starte med drillen. Det samme gjelder bilder på fliser/mur/gipsvegger, den funker veldig bra til enkelte ting!

 

Nå må jeg komme meg tilbake til lesingen. Ha en fin dag alle sammen!

12 kommentarer
  1. Sååå fine og lekre detaljer! 🙂 Har du tilfeldigvis en ny rabattkode til oss på Nelly snart? Er så masse fine sommerklær der nå☀️ Ha en strålende dag videre! Klem

  2. Haha … Hørte på podden at du også skal ha BØK til uka. Jeg skal konte Bøk for andre gang nå, og har fått tredve mail fra BI om at det her, det MÅ bli siste gang. Bøk og vårkont er blitt en tradisjon for meg<3 Stå på, få bedre enn C og brenn boka etterpå!!!!
   Neida, men lykke til! 😄
   Mvh,
   Shiiiiitlei

  3. Æhhh digger innlegget!! Elsker at du viser detaljene óg. Er SÅ gira nå på å få sett hele leiligheten din.

  4. Syntes detaljene på badet ditt gjorde det superfint!! Ikke nødvendig med marmorfliser og spyledo for å få det fint, Hehe. Jeg holder på å innrede ny leilighet selv og vil heller ikke borre i flisene på badet, så den teipen høres jo heelt genial ut! Jeg så ikke snappen, så lurte på om den har et navn eller noe? Eller finner jeg riktig om jeg spør dem om dobbeltsidig teip?
   Lykke til med bedøk! Husk at formler er en kritisk suksessfaktor der (Hehe gled deg til økvirk neste år), har all tro på at du vil gjøre det veldig bra!

  5. Margrethe: ja den er GENIAL! jeg har dessverre kastet emballasjen, men spør om den sterkeste dobbeltsidige teipen de har, til bruk i hjemmet 😀 håper du finner den <3 hahha fy faen jeg gruer meg, takk skal du ha 🙁 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg