SOON


adlinks: 1. 
here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here 


Tittei! Fra mitt lille hi. I går var jeg på trening hvor jeg boxet fra meg litt frustrasjon, ellers har det ikke skjedd så mye. Eller, Erica og jeg spilte inn en ny pod i går, som dere finner 
her! Guri som jeg lo da vi spilte den inn, og anbefaler dere å høre den. Det er ganske mye lok, just the way I like it. Det har liksom vært lyset i eksamens-hverdagen, den ukentlige avkoblingen hvor vi bare sitter og fjaser mens vi spiller inn pod. Anyways, nå er det ikke lenge til jeg har sommerferie – på torsdag er jeg fri som fuglen, og lesingen går faktisk ganske ålreit. Det er en fin følelse!

Ellers har jeg både nettshoppet og nett-siklet litt de siste dagene – det er så lenge siden jeg har shoppet online. Egentlig siden jeg kjøpte leilighet! Når jeg først skal kjøpe meg noe nå, går det i ting til leiligheten. Før nettshoppet jeg for tusenvis av kroner i måneden, men det er det altså slutt på. Nå er jeg jo så heldig at jeg får en del klær sponset, så da trenger man jo egentlig ikke noe mer. Men jeg har uansett laget en liten kollasj med ting jeg sikler på om dagen, haha ♥ Også disse solbrillene her, som var dødsfete (men ikke passet inn i kollasjen hahaha). Den type solbriller er faktisk den eneste formen jeg kler skikkelig, så jeg er obsessed med den formen. 

Tilbake til lesing, cya!

9 kommentarer
  1. Elsker jingelen på poden, og generelt hele poden da egentlig, hahah. Er ikke sjelden at familien sender et undrende blikk over på hu som ler seg skakk med headsettet på.

  2. GLEDER meg til å høre to podder i morgen etter siste eksamen! Gurimeg det skal bli deilig å bli ferdig, semesteret her har gått så innmari fort!!

  3. altsååå gårdagens poddert = beste til nå! likte godt at det var en lang og grundig dialektchallenge, og at dere faktisk var ganske flinke! det er viktig! sitter og ler av fleip eller faktadelen, liker at det ikke bare var facts! høy kvalitet på podden for tida, det er bra! og lyden er bedre når den blir litt for høy enn for lav, så ikke stress med det! bare vællstand

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg