ANGÅENDE PODCASTEN

ANNONSE: ADLINKS NELLY


KJOLEN FINNER DERE HER

Hei og god morgen mine favoritt folk! Håper dere har en fin morgen – her i gården har jeg nettopp spist frokost, og skal straks på … IKEA. Shit ass, er det mulig å være så karakter. Tredje gangen på IKEA på tre dager. Men sånn får det bare være, for med en gang jeg er ferdig med èn ting her i leiligheten, er det jaggu noe nytt. Nå er klesskapet mitt ferdig, og jeg fant plutselig ut at jeg har plass til 10% av alle skoene jeg eier. Hadde helt glemt at jeg har mesteparten av skoene mine hjemme hos mamma og pappa enda, så i dag skal jeg ture av gårde for å kjøpe en bokhylle (!!!) til å ha alle skoene mine i, haha.

Anyways – det har vært veldig mange spørsmål angående podcasten! Noe som er veldig forståelig, i og med at vi verken snakket om det i forrige pod, eller har nevnt det på Instagrammen. Vi har tatt litt sommerferie, som er “vanlig” å gjøre i pod-miljøet (hahhahaaahaahah hva faen skrev jeg nå). Vi kommer dog ikke til å være helt stille fra oss til høsten – vi skal ha i hvert fall en pod som kommer om en ukes tid, også tenker vi å podde sporadisk i sommer. Vi må ta akkurat det litt chill – se an når begge er hjemme, når begge har mulighet, og ikke minst – at vi har noe å podde om. Vi bestemte oss for at det er bedre å podde mindre, og med bedre innhold, enn å pøse ut med halvdårlige fjaseepisoder. Håper det høres OK ut – og at alle abonnerer på podden, så dere får varsel når det er ny episode ute ♥
 

Så må dere huske at dere får 20% på alt fra NLY trend med å trykke her og så skrive inn koden ANNA20 når dere betaler. Denne supersøte sitronkjolen er blandt annet ett av maaaange søtsaker du får rabatt på! 

Siste innlegg