FROM THE PHONE

ANNONSE: ANNONSELENKER BIK BOK / SHEIN

Hei og god kveld! Nå sitter jeg i sofaen med massevis av klær rundt meg. I dag solgte jeg litt klær, denne gangen på Tise! Der heter jeg annaison! Også denne gangen vil halvparten av salget ca gå til Kreftforeningen. Regner med jeg blir å prøve ut Tise litt flere ganger, men vi får se. Det var i hvert fall veldig fint å få solgt det meste i dag, for det jeg selger nå om dagen er ting jeg vil ha, men ikke har plass til. Da er det så fint å se det får et godt nytt hjem, haha. Jeg og klær ass, det er helt seriøst en never ending story. 

Bortsett fra klessalg, familiemiddag og trening har jeg ikke gjort stort, så tenkte å dele noen snaps fra mobilen min fra de siste dagene i stedet! 

TOPP HER

JEANS HER

Jeg og Erica tok oss jo en rolig drink klokka … 1 på en mandag. Det føltes ganske dumt, men samtidig veldig rett. Vi har jo eeeenda ikke fått feiret utgivelsen av podden enda, så etter vårt første intervju måtte det jo til. Ellers skal vi jo feire litt på lørdag, og da blir det også pod-inspilling i mens vi vorser! Haha – gjerne kom til tips til innslag, tema, leker dere vil ha! 
 

GULT SETT SHEIN, HER
 

Noen snapshots fra lørdag, dette var kveldens første outfit! Haha, jeg skifter så mange ganger før jeg ender opp med antrekket jeg vil ha på meg. Dette er sykt kult, men ble litt for kaldt på lørdag. For her i Trondheim blir det jo aldri ordentlig, ordentlig sommer…. BAH! 

 

I går kjøpte jeg som sagt (til dere som også følger meg på Instagram) ganske mange nye falske planter. Cornelias Hus her i Trondheim skal nemlig legges ned (buuuuhu!!), så de har kjempesalg på hele butikken. Så det er et tips til alle Trondhjemmere – hvis dere vil ha noe jæskla dyrt til litt bedre pris, ta turen innom der om dagen! De falske blomstene var også ganske søte. 

Også dagens frokost. Guri, som jeg elsker bruschetta. Jeg hadde litt manko på tomat i morges, så endte opp med å nesten bare spise løk denne gangen, haha. Om noen skulle lure – jeg tar brødskiver med pesto, gønner de i ovnen til de er litt sprø. I mens de står i ovnen skjærer jeg cherrytomater, basilikum og løk, har det i en bolle, før jeg heller olivenolje og salt over. Voila! Det er sjukt godt, det var sånn jeg begynte å like tomat. 

  1. Plisplisplis prøv avokado i bruschettaen sammen med løken og tomaten!!!! I promise you you wont regret it!!!

  2. Syns det er skikkelig kult at dere faktisk skal podde på vors! Gleder meg allerede til å høre resultatet 🙌🏼

  3. Jeg synes egentlig ikke det er a6å kult at dere skal podde på vors. Rett og slett fordi dere har mange unge følgere som blir påvirket av alt dere gjør. 12 åringer skal ikke drikke og det er dumt om dere påvirker dem i negativ retning. En ting er at dere skriver om at dere drikker, men synes det er å gå litt for langt å drikke mens dere spiller inn. Jeg ønsker bare at dere tenker over det og tar et aktivt valg. Om dere velger å gjøre det så er det helt greit, men tenk gjennom om dette er noe dere ønsker å gjøre og å stå inne for.

  4. ^ er det mange 12-åringer som hører på podcast? prøver ikke å være frekk eller noe, lurer genuint liksom

  5. Haha, gleder meg til å høre podden – det kan jo ikke bli annet enn morsomt! Kanskje dere kan snakke om deres føste erfaringer rundt fest og alkohol? 🙂

  6. Åh så morsomt at dere skal gjøre noe litt annerledes med podden!! Jeg tenkte automatisk det kom til å bli dere to, podden og en drink eller et glass vin, men ser at noen over her fikk helt andre tanker i hode?? Uansett kult at dere skal gjøre noe annerledes, jeg liker det:-)

  7. Marie: det blir ikke å podde på vors, tror kanskje jeg ordla meg litt feil. jeg og erica (kun vi to) skal podde, mens vi tar et par glass vin før vi skal videre på vors. bare en liten “get ready with us” før vi skal videre! ikke noe bananas, vi kommer ikke til å være fulle what so ever. men skjønner jo at det kanskje hørtes sånn ut, hehe. men ja, tror heller ikke vi har såååå veldig mange lyttere under 18 år, men jeg skjønner absolutt hva du mener.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg