NOODL LIFE

 •   

annonse: adlinks 

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 

7. here 8. here 9. here 10. here 11. here 12. here

 

Hei fra kjøkkenøya! I natt saumfarte jeg internetten, og endte opp med å finne massevis jeg følte jeg måtte ha. Jeg samlet noe av det i en kollasj, og jeg har åpenbart en hang up på grønt, noe jeg selv ikke skjønte før jeg satt sammen denne kollasjen, haha. Nå som jeg har sluttet med vippeextensions kan jeg jo begynne å eksperimentere litt mer med sminke, og selv om jeg kanskje egentlig burde brukt rød øyeskygge (som passer best med blå øyne), har jeg så lyst å gå til innkjøp av grønn øyesminke. Se for deg en look med nummer 2 og 6? Eller bare en enkel grønn skygge under øyet, med en liner og litt brune toner på lokket? Såååå fint… Ellers tok jeg også med en spray jeg har hatt lyst på lenge, nemlig nummer 12! Jeg skal egentlig spare litt penger, så spørs om denne sprayen blir det eneste jeg ender opp med å kjøpe denne gangen. Har noen av dere prøvd den? Det er vel en primer spray? Jeg bruker jo settingsprayen fra samme merke og _elsker_ den (den finner dere her), så gjerne kommenter om noen har prøvd denne prime-sprayen også!

Ellers måååttte jeg jo ta med banan-skjalet. Det er jo akkurat slike jeg bruker som hårbånd hele tiden, og har dere sett noe mer nydelig?! Og ringen? Nå skulle jeg til å skrive noe ala: “Kanskje jeg skal leve på nudler resten av måneden og heller shoppe alt ovenfor”, men det er jo egentlig bare win win for meg som er så jævlig glad i nudler. Hmmmmmm

Anyways – det var egentlig ikke meningen å skravle så mye om fine ting i dette innlegget, haha. I dag syklet jeg til byen for å ta HPV vaksinen, kun for å bli stående å rive i ei dør som var låst på grunn av møter. Da var det bare å sykle hjem igjen, gitt. Bortsett fra det har jeg sittet i telefonkø helt til nå (og fått fikset tv’en min, da) og drukket en kopp kaffe. Som jeg kommer til å avslutte alle innleggene i juni med: Ferie, ass. 

  1. Kan jeg få spørre hvilke karakterer du har fått på eksamen, om du har fått dem tilbake? 🙂 synes det er så spennende å høre om, haha

  2. Såå mye fint!! Jeg haar så lyst til å bruke hårband, men hver kan jeg prøver det ut føler jeg meg så sinnsykt dum. Du kunne ikke tenkt deg til å lage en kort liten bilde-forklaring på hvordan du gjør det? eller fester du den kanskje bare på og ser fab ut?

  3. Johanne: jeg knyter det bare på toppen (hvis det er et sjal) <3 ikke noe festing med spenner eller noe! må jo endre på det ganske mange ganger, men syntes det går fint <3 hvis det er et hårbånd så passer jeg på at "luggen" ikke er for stramt bakover, så jeg har litt "slapt hår" foran <3 HAHHA fy faen for en dårlig forklaring, håper du skjønte??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg