GÅRSDAGEN

ANNONSE: ADLINK

BUKSE NEO NOIR, HER

 

Hei og happy søndag! Akkurat nå ligger jeg langflat i sofaen med en VM kamp på tv’en??? Det startet vel med at kjæresten satt her og glante, men nå er han dratt og jeg sitter jammen meg og ser på Serbia spille mot Costa Rica. Jeg ble også spurt om å være med å se på en annen kamp senere i kveld, og hadde det ikke vært for at jeg skal på middag hadde jeg jaggu blitt med. Hva er det som skjer!!! Jeg har absolutt null interesse for fotball (eller noen annen sport for den saks skyld), men jeg må innrømme at det er veldig hyggelig med VM og all den gode stemningen rundt. Jeg blir glad av at folk er glade fordi det er VM!

Det ble jaggu avsporing her, jeg skulle fortelle om gårsdagen! Jeg og Erica fikk endelig poddet, og dere skal ikke se bort i fra at det kommer enda flere fremover. Når den kommer er jeg litt usikker på, men regner med i morgen – jeg orker ikke starte å redigere i dag, kjenner jeg. Denne episoden må nok redigeres liiiiiittteranne, i og med at begge av oss glemte flere ganger at vi poddet og kanskje ble litt revet med, hahaha. I tillegg til noen glass vin der blir det vel kjapt sånn. Anyways, vi dro videre ut og hadde det kjempegøy – over har dere outfit! Jeg glemte helt å ta outfitbilder, men flere av dere så outfiten min på Skithowet-instaen, og fikk noen spørsmål om buksen der. Jeg var litt i tvil på den, men gud – den satt jaggu bra. Jeg var ikke klar over hvor bra denne satt på rumpestumpen!! Vel, nå skal jeg hive meg på sykkelen og hjem til søndagsmiddag. Håper alle har en fin søndag <3

25 kommentarer
  1. Hvor redigerer du bildene dine for å få de i ulik størrelse ved siden av hverandre som på buksebildene ovenfor? gleder meg til å høre podden!!

  2. Heii! Har du fortsatt sluttet med vippe extensions? De så sjuukt lange ut på skitshowet storyen hvor du gråter!

  3. Enig med hun over! 🙂 Lurer også på om hvordan du får vippene dine så bøyde, om du skjønner? Sinnsykt fint! Jeg bruker ikke vippe extensions, og sliter med at jeg aldri får slike bøyde vipper, og at vippene mine vises svært dårlig selv om jeg bruker mye mascara og har lange vipper.

  4. Mari: jaa har sluttet med vippextensions for godt <3 jaa de har endelig grodd helt ut igjen, også har jeg gått litt på serum som gjør at de er litt lengre enn mine naturlige <3 men mest av alt er det nok at jeg har begynt med min gamle maskara igjen, define a lash heter den! selges ikke lengre tho så må kjøpes på ebay 🙁

  5. Hei Anna!
   To spørsmål:
   Hvor er smykket du har på på siste instabilde fra?
   Og hvilket vippeserum bruker du? Vil du anbefale det videre? 🙂

  6. Jeg har tenkt på vippebøy så sykt lenge nå, men er skikkelig pyse, spesielt når det kommer til øyne. Redd for at det skal gjøre vondt eller at jeg må blunke å få masse dritt i øyet haha (bare meg som over tenker) men hvordan er det ? Gjør det vondt osv? Hadde satt kjempe pris på svar❤️

  7. Sanna: det er fra NA-KD <3 jeg har brukt både iGlow og Komorebi sitt, syntes begge var bra men akkurat nå går jeg på iGlow. tror dog jeg skal slutte etter jeg har brukt opp flasken, da det er ganske mye rare ingredienser i det...

  8. <3: jeg syntes ikke det er noe ekkelt i det hele tatt! nå har jeg jo hatt vippeextensions i fire år, så er jo ganske vandt med behandlinger rundt øynene - men så lenge du ikke er uheldig og får noe inn på øynene er det ganske easy peasy altså <3

  9. Kan dere få prøvd å lagt ut podden litt tidlig i morgen?<3 Skal sitte på et fly som går kl tre og vil så gjerne høre på dere!

  10. Åååh, vippene dine er jævlig fine!! Hvor lenge «holder» vippebøy? Har vurdert det så mange ganger, men er redd det er waste dersom vippene synker etter bare noen dager. Lever for podden btw, elsk på den og dere!!

  11. Anonym: det varer fra 4-6 uker troooor jeg <3 jeg hadde 6 uker mellom nå! men jeg har ikke brukt noe særlig maskara og da holder det lengre!

  12. ååh jeg fortalte akkurat kjæresten min hvor mye jeg hater lyden av fotball på TVn, men nå følte jeg meg sutrete etter å ha lest dette, heheh. Gleeedes til pod!

  13. Hei
   Buksen er så kul, har så lyst på den men vet ikke om jeg passer til den😍 hvilken størrelse har du din i? Og vil du si den er normal i størrelsen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg