FØR OG ETTER: WALK IN CLOSET

Virket som mange av dere likte denne “serien” – hvor jeg viser resultatet av leiligheten etter oppussingen! Det er bare det, at med 50mm linsen min er det ikke så veldig lett å ta bilder av små rom, men håper jeg fikk det til greit, med en blanding av close ups og noen mobilbilder. Jeg har jo allerede hatt en ganske lang tour av walk in closetet mitt på Snapchat, så de som følger meg der vet jo hvordan rommet ser ut i sin helhet!

Før jeg tok over var det altså to soverom i leiligheten, og da så jeg jo mine muligheter til et walk-in, haha. Jeg trodde først rommet kom til å bli veldig mye mindre av så mange klesskap, men av en eller annen merkelig grunn virker det nesten større enn før… Jeg er veldig, veldig fornøyd med løsningen fra PAX, det er en blanding av mine gamle PAX skap med 50cm dybde på den ene veggen, og 30 cm dybde på den lengste veggen. Er nok det som hjelper litt på romfølelsen! Også sminkebordet mitt foran vinduet, som gir naturlig dagslys – elsker det! Jeg har også et speil på klesrommet, det blir på samme siden som døren, altså der sengen på bildene under ender. Men det er ikke særlig spennende, bare et gigantisk speil – så det droppet jeg å ta med, haha! 
 

… FØR OPPUSSING …


Sminkespeilet har MANGE spurt etter! Jeg hadde ønsket meg det i julegave av kjæresten, og mener det var fra en side som het Skatush eller noe!

 

Hva syntes dere? 

69 kommentarer

Siste innlegg