TRY-HARD


ANNONSE: ADLINK

TOPP MOTEL, HER

BUKSE NA-KD

SKO NELLY

 

Jeg kaster det tilbake til 2011, da jeg hadde oppdaget crazy filter, og smelte på flere lag grain, lys, bokeh og effekter på hvert et eneste bilde. I går bestemte jeg meg for å sminke meg (på en helt. vanlig. onsdag), ta noen fine bilder, gå i litt fine klær – vel, jeg ble så forbanna sur at jeg sa til typen at “nå skal jeg ikke gå med sminke før lørdag”. Det er så sjukt blogger-ting å si, men den frustrasjonen der…….. Hverken sminke eller bilder ble særlig bra, det er derfor dere for servert noen overredigerte try-hard bilder her i dag. Jaja!

I dag har jeg … GJORT NOE! Endelig tikket det inn litt gøyale mails, så jeg har egentlig brukt dagen til jobb! Jeg begynner å bli sprø(ere) her jeg sitter, og er så nær å peise ut en Finn-annonse om noen vil reise til syden med meg neste uke. Heldigvis nærmer det seg helg, og da er det ulike forberedelser å starte med – jeg og Erica skal nemlig ha…. podd release party! Eller, vorspiel som det også kalles, litt mindre glamorøst. Gøy!

14 kommentarer
  1. Heidu!
   Jeg så at du skrev at du redigerer bildene dine i Afterlight appen, men hva heter filterene du bruker?🤗

  2. s: jeg skal ærlig innrømme at jeg er alt for dårlig både opplyst på det, men også når jeg kjøper ny sminke/hudpleie tenker jeg nesten ikke over det… har styrt litt unna mac de siste årene på grunn av det, men ellers bør jeg absolutt lese meg litt mer opp på det!

  3. Synes bildene ble kjempefine jeg <3 i dag hørte jeg halvparten av siste pod-episoden på vei til jobb og lo høyt på bussen (dritkleint), gleder meg til å høre ferdig når jeg er ferdig på jobb om noen timer 😀

  4. Hei! Du nevnte i et tidligere innlegg at du stusser håret ditt en gang i blandt med saksa for å få håret ditt til å se nyklippt ut. Kan du vennligst lage en video eller innlegg om hvordan du gjør det? Vet at de fleste følgerne dine har lyst til å prøve det samme! Tusen takk!

  5. Hei. Jeg ville gjerne ha fått et mobil innlegg. Hvordan apper du har, hvordan du organiserer de og hvordan du redigerer bildene dine.
   Er slikt innlegg tror jeg flere ville ha satt pris på.
   Ser fler og fler spør om det samme 🙂
   Lov og håpe <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg