FESTIVALGUIDE

ANNONSE: ADLINKS BOOZT, NELLY, JUNKYARD

Hei, og god fredag! Jeg har brukt dagen på en aldri så liten roadtrip for å hente tantebarnet! I og med at bilsyken har dabbet litt av med årene kunne jeg jo faktisk ta med meg maccen og jobbe litt i de timene jeg satt i bil. Altså, etter 22 år med spy og kvalme i baksetet føles det som en skikkelig blessing å kunne sitte med maccen på fanget å redigere bilder mens jeg kjører. Det jeg har jobbet litt med i dag var en festivalguide! Det var en leser som lurte på om jeg kunne lage et innlegg med festivalmote – så da tenkte jeg å kjøre på med det! Det er sikkert mange av dere som skal på festival i sommer – selv skal jeg kanskje på èn, hååper håper!

På en måte er det ikke så mye å si når det gjelder mote på festival, for min del mener jeg man skal gå med det man syntes er fint, og “deg”. Det viktigste er at man føler seg vel, og har gode sko som man kan danse, feste og hoppe rundt i dårlig vær med. Derfor er mitt absolutt største tips å ha noen billige sneaks man ikke er redd for, haha! Jeg samlet noe jeg syntes var veldig fint, og som jeg ville hatt på meg på festival!
 

1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 

11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE 17. HERE 18. HERE 19. HERE

 20. HERE 21. HERE 22. HERE 23. HERE 24. HERE 25. HERE 26. HERE 27. HERE 28. HERE 

 

Nummer 22 er et blottingpapir, som man dabber litt på oljete steder i ansiktet for å matte det ned. Det kan være kjekt å ha i vesken på festival! 

1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 

Et annet veldig godt tips er en bum-bag! Da kan man danse og styre rundt uten å tenke på hvor man har lagt veska si!
 

1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 4. HERE 

Også noen beauty-tips fra meg på slutten! Sprayen på nummer 3 har jeg jo nevnt tidligere både her og på podcasten, den bruker jeg for å sette sminken slik at den holder leeeeenge! Ellers var det flere som lurte på hvilken brynsfarge jeg hadde brukt sist, og det er nummer to. Ellers tok jeg med en saltvannspray som gir effortless og kul “saltvannslook”, og min fav – rød neglelakk. Elsker!

 

Ha en fin helg alle sammen! 

11 kommentarer
  1. Håper ikke du satt med macen på fanget mens du kjørte da som du skriver 😀
   Jeg skal ikke på festival selv heller (men skal være frivillig på pstereo da forsåvidt!), men finner sikkert på noe annet gøy <3

  2. Malene: palmesus var dødsgøy! jeg skal ikke i år fordi jeg ikke rakk å kjøpe billett, og fordi jeg heller ikke fikk noen sponsortilbud – så da blir det vanskelig å komme seg av gårde, hehe..

  3. Åå så mye fiint! Selv skal jeg på trænafestivalen så trenger vel bare fjellbukse og t-skjorte så er jeg good to go. Missuner litt de som skal på en festival der man kan pynte seg litt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg