NYE HØYE HÆLER

A N N O N S E :   A D L I N K S 
 

Hei og god morgen! Jeg er egentlig på veg ut døra for en sole-og badedag, så tenkte jeg skulle poste et innlegg jeg jobbet med før jeg dro på ferie. Jeg har nemlig fått fylt opp skohylla mi enda litt mer, med tre nye heels! Jeg vet ikke om dere syntes dette er spesielt gøy, men jeg håper det! I går fikk jeg nemlig ikke tatt stort til bilder – jeg lå på stranda og blødde neseblod, snørret og var rød i øynene. ENDELIG åpner apoteket her i Kragerø, og jeg skal seriøst raide hele dritten. Jeg har blitt syk, på alle mulige måter. Diggers


N U D E  H E E L S :  S A M  E D E L M A N , H E R E

 

Starter med mine absolutte favoritter! Jeg har hatt flere slike “sandal heels” i nude, men aldri funnet de helt perfekte når det kom til fargen og høyde. Jeg har noen i lys nude fra før, i suede, men jeg ville ha noen i dypere, mer “tan” farge i skinn heller. Og så kom disse inn i mitt liv! Dette er vel de dyreste hælene jeg eier, jeg har egentlig kun billige hæler og vært veldig fornøyd med det. Aldri skjønt at folk bruker tusenvis av kroner på Louboutins eller Manolo Blahnik sko, liksom – men etter å ha prøvd disse kan jeg skjønne greia. Nå er jo ikke disse så dyre som de merkene, men de er litt oppi der, og det kjenner man også på kvaliteten. Disse kan jeg gå leeenge i, både på grunn av kvalitet og passform – men også høyden, for hælen er nemlig bare 8,5 cm!
S T R A P P Y   H E E L S :   N E L L Y ,   H E R E

 

Så over til denne nydeligheten! Ser den er utsolgt i sort nå, men linket de i beige. De finnes også med diamanter på, også kjeempelekre. Disse også er “bare” 9 cm, men det gjør en veldig stor forskjell fra bare 10cm syntes jeg. Veldig god høyde for min del, og gjør det enklere å gå i hæler. Disse er ganske smale, noe som passer veldig bra for meg som har såppas smal fot!


L A C E   U P   H E E L S :   N E L L Y ,   H E R E

 

Disse var jeg litt i tvil om, men såå glad jeg bestilte de! Syntes de var mye finere i virkeligheten enn på Nelly faktisk! Man knyter de som man vil – så “kompakt” som jeg har gjort det, eller mer avstand oppover leggen, litt “ballerina-ish”. 

 

H V I L K E  L I K T E  D U  B E S T ?

3 kommentarer
  1. Nr 2 var jo meegafine!! Må ha selv når om de kommer inn i svart igjen
   Ellers nr 1 og!! Perfekte farge og høyde

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg