FOR EN DAG!

Først og fremst – tuuuusen takk for alle tips angående hosten! I natt sov jeg faktisk godt for første gang, så gode tips er jaggu gode å ha. Selv om jeg slimer som en gærning enda er det ganske mye bedre, og kjennes ut som jeg er på bedringens vei. Over til noe hyggelig – gårsdagen! Da tok vi båt ut til Jomfruland, som er en øy utenfor Kragerø, og virkelig paradis på jord. Etter litt solings gikk vi til andre siden av øya, hvor det ble øllers og pizza. På Jomfruland er det fullt av rullesteiner, og egne hus som er bygd av kun rullesteiner. Det er så fett å se på! I tillegg går det massevis av kuer rundt på øya, og det er også forbudt (!!!) å kjøre bil på øya. Mer sånn!!!

 

ANNONSE: ADLINKS NELLY

KJOLE UTSOLGT I BLÅ, FINNES I RØD HER

VESKE CULT GAIA 

SKO VANS, HER

SOLBRILLER CELINE, HER

 

Nå skal jeg ta en kjapp dusj, før jeg skal sminke meg og skifte før middag ute. Jeg gleder meg sånn til å sminke meg!!! Det er veldig digg å kun ha solkrem og saltvann på huden, men når man først tar på sminke er det stas, ass. 

5 kommentarer
  1. Heyy
   Så akkurat mystorien din der du holder på med barneleire. Har kjøpt meg selv, men opplevde ikke den konsistensen som den du brukte (og alle på insta).. vet du hvor den er kjøpt?.. heheh

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg