REDD FOR SPØKELSER


ANNONSE: ADLINKS NELLY

BIKINITOPP NELLY, HER

DONGERISKJØRT LEVIS, HER

SKO NELLY, HER

 

Another day, another beach day, another beer! Hvorfor skriver jeg på engelsk!!! Hater meg sjæl!! Jeg er ikke helt god i nøtta at the moment, jeg har nemlig sittet ute på verandaen i noen timer for lenge. Etter litt bading og øl med kjæresten dro han for å se kamp, og familien dro på Jomfruland. Jeg skulle nyte litt alenetid på verandaen i leiehuset med litt solings. Plutselig fikk jeg for meg at det spøkte i dette huset, og turte dermed ikke å gå inn igjen før noen kom hjem, hahahhaa. Jeg hadde egentlig planer om å både jobbe, ta en dusj og lage meg mat – men når jeg først er in the zone og har innbilt meg at det først spøker, da er det gjort, hahaa. Og ja – jeg er driiiiitredd for slikt, og tror åpenbart at det finnes spøkelser. The more you know (desto mer taper skjønner dere kanskje at jeg er)

Så i dag har jeg gjort to ting – sittet i sola og lest! Da mobilen også lå inne (og jeg turte seff ikke hente den) ble fløy tiden av gårde, og jeg har resterende halvdel av boken min bare i dag. Det er veldig deilig, å synke så inn i en fantasiverden, at når man legger fra seg boka må man ha noen sekunder for å skjønne at man ikke er en bortkommen løsunge i 1910. Jeg har ikke så veldig mye annet å fortelle om dagen med andre ord, her er det ikke akkurat hæla i taket om dagen (og jeg elsker det)

15 kommentarer
  1. Flotte bilder anna :). Jeg er redd for hufsa enda jeg 😛 Ønsker deg en super fin god helg 😀 <3
   Jeg har lagt ut ny vlog fra i dag. Håper DU har tid og lyst og se på den. Da blir jeg så kjempeglad 🙂 🙂 <3

  2. Whaat, hvordan har du blitt så tan giiiirl? du sier jo at du soler deg masse der, men har du blitt så brun bare av å ligge i solen med solkrem?

  3. hahahha feel u!! Kan tenke deg følelsen når jeg kjøpte meg leilighet, og oppdaget at det kommer “spøkelseslyder” fra loftet….Heldigvis roet meg litt etterhvert, men fytti det er scary shit assa!! Kom gjerne med ett innlegg med bøker du anbefaler, eller skriv det i sånne type innlegg som dette dersom boken du leser anbefales 😀 Elsker ca alt av serier etc du har tipset om ( Har sett både GOT og Westworld takket være deg<3), så satser på bokanbefalinger også vil falle i smak!
   Kos deg videre i sommerparadis<3

  4. Sandra: oh my fucking GOD kan bare se for meg hahaha !!! skal se om jeg får til et innlegg om bøker, glemmer alltid hvilke jeg har lest og hva de heter, haha:((( <33 bra du har likt anbefalingene mine tho !!! ( og husker at favvo boken min er boktyven!! men hvis du har sett filmen: ikke les boka, for boka er beeeest og den blir litt ødelagt av filmen syntes jeg da)

  5. Malene: jeg er nok litt brunere på bilder enn hva jeg er i virkeligheten, hahaa!!! filteret jeg bruker gjør ofte at jeg ser mye brunere ut, hehe… men har blitt ganske brun, og det er bare av sol og solkrem ja <3

  6. Synes de skjørte er så fint, men at Levis er litt vanskelig i størrelsene, hvilke størrelse har du ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg