SISTE DUSJ PÅ EN UKE

Hei fra Sørlandet! I morges startet jeg dagen med en varm og lang dusj, noe jeg egentlig aldri gjør. Jeg bruker aldri lang tid på badet, og jeg hater å “kose meg” å bruke lang tid der inne, uansett hva det gjelder (haaahahaah). Men i dag nøt jeg det veldig, for jeg visste utmerket godt at det ble den siste dusjen min på i hvert fall en uke. Som dere kanskje husker er det jo ikke innlagt vann på hytta vår på Sørlandet, så da blir det en tilværelse tilbake noen hundre år når vi er her. Og jeg elsker det – noe som egentlig er veldig rart, med tanke på hvor nøye jeg er med god lukt og hygiene ellers. Men følelsen av å kjenne at man klarer seg uansett, tror jeg nok jeg har veldig godt av. 

Så nå er jeg altså på Sørlandet! Det både tordnet og lynet da vi kom, etterfulgt av et heeeelsikkes regnvær. Men nå er sola fremme igjen, og værmeldingen for i morgen ser nydelig ut. Det var trist å dra fra Kragerø, men det hjelper ganske mye på når man er tilbake på favvo-plassen i hele verden, liksom. Ha en fin kveld alle sammen, her er noen bilder fra middag ute i Kragerø her om dagen ♥

8 kommentarer
  1. Nyskjerrig om du har bestemt deg for valgfag til høstsemesteret nå på BI? 🙂 og isåfall hvorfor valget falt på dette. Er så usikker selv..

  2. Nyskjerrig om du har bestemt deg for valgfag til høstsemesteret nå på BI? 🙂 og isåfall hvorfor valget falt på dette. Er så usikker selv..

  3. Emilie: har ikke bestemt meg nei, har ikke lest noe særlig på det heller fordi jeg orker ikke tenke på det haha 🙁 hva tenker du da?

  4. Okei må bare få si hvor utrolig mye jeg setter pris på bloggen din! Du er et friskt pust i bloggverdenen som ellers er ganske ensformig. Blir alltid så glad av å se på bildene her, og humoren din er alltid on point. Elsker hvordan du fremmer og fokuserer på viktigheten av en utdannelse, deeet er godt forbilde det!!
   Håper du har en fantastisk sommer fine Anna❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg