UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E :   A D L I N K S

Heia, lurer egentlig på hvordan du holder deg så tynn og relativt fit og markert mage. Da tenker jeg kostholdsmessig. Du er jo ofte ute på en snurr og gosser deg med noen drinkz, selv trener jeg aktivt så derfor lurer jeg på om du kan si hva du pleier og spiser og hva du evt. spiser som snop i hverdagen. 🙂

Hei! Jeg har alltid hatt enormt høy forbrenning, til min store fortvilelse. Derfor har jeg alltid kunne spise hva jeg vil uten å legge særlig på meg. Jeg har alltid mislikt å være tynn, så jeg begynte å trene etter videregående og fikk mer muskler i kroppen. Nå er forbrenningen min blitt liiiitt mer normal, så nå trener jeg for å kunne kose meg med hva jeg vil av mat, og å føle meg vel i min egen kropp. Selv om jeg hater å trene, elsker jeg det også. Det hjalp meg veldig på å bli komfortabel i egen kropp for min del! Tusen takk for komplimentet, men magen min er ikke såååå veldig fit og markert som den kanskje ser ut som her på bloggen. Jeg har to “bein” øverst på magen som ser ut som den sixpacken hvis jeg har på high waist-underdeler så ikke la deg lure, haha! 

 

Hvilket setting powder bruker du?:)

Laura Mercier <3 Men jeg bruker veeeeldig lite, har nesten sluttet med det faktisk. Bruker bare pittelitt under øynene <3

 

Hva bruker du som skolesekk/veske?

Jeg bruker denne ♥

 

Følger deg på snapchat og så de sorte hyllene du har under tven!! Hvor er de fra? De var så fine!!

Ja de er geniale! De finner dere her

 

Hvor er outfiten fra?

Kjolen finner dere her og skoene her ♥

Lurer på hvor du har kjøpt den tigerskålen og den lille runde skålen som står oppå smykkeskrinet?

Tigerskålen er fra Jonathan Adler (her) og den lille runde skålen er fra Conerlias Hus!

 

Åh så fint! Har alltid lurt på hvordan dere bor i Kragerø? Har dere hytte, leilighet eller familie som bor der eller noe?

Farfaren min bodde i Kragerø da han var i live, så hvert år helt til han døde var vi i Kragerø hos han. Det er dog 5-6 år siden han døde, så etter det har vi leid leiligheter når vi er der! Jeg skal ha feriehus i Kragerø en gang, om ikke flytte dit når jeg blir gammel. Elsker den plassen ♥

Kunne du skrevet litt om hvordan det er å gå på BI? Lett å bli kjent med folk, hvordan er studiemiljø, BI vs universitetet?

Jeg har jo skrevet litt om det før, men virker som dette er et spørsmål som går veeeldig igjen, hehe. Jeg må være ærlig å si siden jeg hadde studert to år tideligere da jeg begynte på BI, var jeg litt lei av hele fadderuke-feste-få-seg-nye-venner-greia. Tre år på rad med samme greia blir litt i meste laget, pluss at jeg reiste med bloggen store deler av fadderuken. I tillegg bor jeg jo i samme by som jeg studerer, og har en stooor vennegjeng her, så mitt utgangspunkt for å bli kjent med folk er nok litt annerledes enn hva folk som for eksempel har flyttet hit for å studere, er. Men slik jeg har forstått det er det veldig enkelt å få seg venner uansett hva man studerer, i og med at det er svært mange som flytter til ny by, og er på utkikk etter nye venner. Så det tror jeg nok ikke blir noe problem ♥ Jeg har jo selv også møtt to jenter på studiet som er superherlige, og har samme arbeidsmoral og mål som meg selv. Det syntes jeg er veldig deilig, å ha venninner på studiet som får meg til å ville prestere best mulig!

Studiemiljøet har jeg ikke fått opplevd så mye av, i og med at vi har vært i ganske dårlige lokaler med mange andre bedrifter det første året. Nå derimot flytter vi inn i heeeelt ny skole, og da tror jeg nok det blir mye mer studiemiljø! Jeg er heller ikke så veeeldig mye inn i det sosiale som arrangeres av BI og studentutvalg heller må sies, men vet de arrangerer en god del og at det er masse å bli med på!

Forskjellen på BI og universitetet, hmm… Jeg gikk jo medievitenskap på NTNU Dragvoll, og det var helt fantastisk å gå på en skole med så mange forskjellige folk. Man fant virkelig alle slags typer, og jeg elsket det! På BI derimot er det jo litt mer “samme type” som går. Det gjør meg dog ingenting! Ellers var det en god del mer obligatorisk (særlig på barnevernspedagog-studiet) på NTNU, mens på BI er det ingenting. Det elsker jeg med BI, det passer veldig bra for meg – det gjør det mye lettere å sjonglere blogger + student-rollene.

Når det kommer til den akademiske delen av de ulike skolene, blir det litt feil av meg å skal se på forskjellene. De to første studiene mine var ikke noe for meg, og jeg skjønte tidlig i begge studiene at jeg kun kom til å fullføre det første året. Dermed blir det ikke til at man følger med i forelesningene med samme engasjement. Nå som jeg studerer markedsføring er dette noe jeg vil lære, vil gjøre best mulig, vil gå videre med – dermed har jeg personlig et bedre utgangspunkt for å få utbytte av forelesninger, pensum, semesteroppgaver… Ja! Når jeg ser tilbake på mange av kursene på NTNU tenker jeg jo at de var kjedelige, men det er jo rett og slett fordi jeg studerte noe jeg ikke trivdes med. 

 

Er vinnerne av Lapoint-konkurransen kåret?

Ja, det er de! Dere kan sjekke ut som du vant her 

Processed with VSCO with acg preset

12 kommentarer
  1. I forhold til det første svaret vil jeg bare komme med litt informasjon FORDI det hele handler om at kroppen balanserer forbrenningen for å møte dine behov. Så hvis du er mye i aktivitet (kanskje ubevisst) så har du dermed en høy forbrenning. Og siden du spiser hva du vil uten å legge på deg betyr det jo bare at du spiser mindre porsjoner enn andre. Selvfølgelig kan du ha naturlig høyere forbrenning enn andre, men det utgjør bare noen kilo. Ergo, grunnen til at du har en høy forbrenning er du har et høy aktivitetsnivå. Og grunnen til at du holder deg tynn og fit er fordi du inntar mindre eller like mange kalorier som det kroppen klarer og bruke.

  2. Victoria: jeg skjønner at det der sikkert er helt riktig og mye forskning bak, men det stemmer IKKE til meg, haha… syntes egentlig det blir for dumt å snakke om hvor mye jeg spiser, men siden du nevner det – jeg spiser absoutt ikke mindre porsjoner enn andre, heller motsatt – jeg spiser alltid like mye som kjæresten min (som ofte trener to ganger dagen), og er gaaanske så lite i aktivitet i løpet av en dag også – kjører som oftest overalt (ikke nå om dagen tho).:) så i forhold til hvor mye og store porsjoner jeg spiser, og at jeg ikke beveger meg særlig mye heller stemmer det ganske dårlig med hvor høy forbrenning jeg har (særlig har hatt) 🙂

  3. Hei! Hvordan er størrelsen i vansene dine? Tenkte å bestille da de er umulige å fåtak i ellers, og lurer derfor på om di er store i størrelsen, det er det jeg har hørt, men har ikke prøvd så vet ikke….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg