NEW IN ZE APARTMENT

A N N O N S E :   L E N K E N E   E R   A N N O N S E L E N K E R


S T R Å K U R V   E L L O S ,   
H E R

 

Jeg er så sjukt skrue på enkelte ting, ass. Som da jeg vurderte å male rommet mitt rosa, og endte opp med å dra fyllesjuk som faen og bare velge en helt random rosafarge. Det samme med den grønne veggen min, det samme med parkett. “Det er da ikke så nøye”, var liksom mentaliteten. Men på skittentøyskurv dere, der skal det nøye vurderes før et valg tas. Og endelig fant jeg den rette! Denne badboyen har perfekt størrelse, ganske så stor med plass til en hel ukes skittentøy, eller alt av skittent sengetøy. Men jeg har et spørsmål – setter man skittentøyskurven på badet eller på walk in closetet??? 


S T O L   E L L O S ,   
H E R

Og så til den rosa stolen! Jeg var litt nervøs på om denne kom til å passe, i og med at det henger en skuffe under skrivebordet som jeg var redd armlenene kom til å stange i. Men den passet helt perfekt, og jeg får skyvd den under skrivepulten så den ikke tar så mye plass, men samtidig at den nydelige ryggen stikker frem. Før har jeg jo brukt puffen til sminkebordet mitt, men nå blir det en litt mer chill affære å sminke seg, med en ordentlig stol ♥ Ellers trodde jeg jo at jeg hadde bestilt en 2-pakk av denne, men jeg har bare fått en? Kanskje den andre kommer i posten senere, jeg kan oppdatere (for sykt spesielt interesserte hahaha)

Hva syntes dere?

13 kommentarer
  1. Sååå nice!!! Stemmer for badet, fordi man ofte går rett i dusjen etter å ha tatt av skitne klær (etter trening f.eks.) haha 🙂

  2. Hei 🙂
   Hvorfor valgte du å studere markedsføring egentlig? Bare lurer for det er generelt vanskelig å få seg jobb innen det..

  3. Jeg har skittentøyskurven på rommet hjemme hos mamma og pappa, for der skifter jeg på rommet. Hjemme skifter jeg på badet og da står den naturligvis på badet!

  4. Jeg tenker i walk in. Klær og ting mister så sjukt kvaliteten i et varmt og fuktig rom som badet. Pluss da er det lettere å holde badet ryddet for klær!

  5. Hei!
   Lurer på om du kan dele hvilken farge du har på veggen (den rosa på soverommet blant annet)? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg